Date companie
 
 
 
 

Înscrierea deputatului Daniel Oajdea în PPDD, ironizata de politicieni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Februarie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : opozitie, deputat, putere, pajdea, ppdd
 

Reacții acide, la adresa deputatului Daniel Oajdea, care, după ce a fost exclus din PDL, s-a înscris în Partidul Poporului Dan Diaconescu. Sarcasmele vin atât din partea Puterii, cât și din partea Opoziției. Există, însă, și voci mai temperate, care spun că electoratul va decide dacă această mutare a fost sau nu una câștigătoare.

GHEORGHE NICHITA, primar, Iași "Sacul și petecul... S-a dus, omul, unde îi era locul. Dar nu știu cât îl ține. Mai era un mititel care se plimba de la partid la partid, Ciuhodaru. S-ar putea să ajungă tot acolo."

CEZAR PREDA, deputat PDL "De obicei, cine se aseamănă se adună."

DANIEL OAJDEA, deputat "Am ales PP pentru că, aici, libertatea de exprimare îmi este garantată, pentru că acest partid nu a mai fost la guvernare, nu a dezamăgit. Voi candida la Primăria din Iași, din partea PP."

Daniel Oajdea a fost exclus din PDL, în urmă cu patru luni, din cauza declarațiilor făcute împotriva Guvernului și a partidului, iar înscrierea sa în PPDD face ca partidul lui Dan Diaconescu să intre în posesia primului fotoliu de parlamentar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2