Date companie
 
 
 
 

Invataturile lui Traian Basescu catre urmasii sai democrat-liberali

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Septembrie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : basescu, scoala, tineri, Eforie, vara, pedelisti, urmas, regan, thatcher
 

PDL nu s-a înnoit suficient la ultimul Congres al partidului! Cel putin asa a declarat presedintele Traian Basescu, prezent la scoala de vară a tinerilor pedeliști de la Eforie Nord. Potrivit sefului statului, formațiunea are nevoie de un suflu nou la nivelul conducerii, care să faca mesajul PD-L credibil. Traian Basescu a avertizat că nu este de ajuns o simplă rebranduire a partidului, numai culoare și deloc conținut, deoarece astfel de tactici nu mai păcălesc pe nimeni. Fostul lider al democrat-liberalilor a explicat si cum vede modelul de carmaci al partidului.

TRAIAN BASESCU, presedintele Romaniei "PD-L nu are nevoie de un urmaș al meu, ci are nevoie de un promotor al lui. Are nevoie nu de un urmaș al lui Traian Bãsescu, ci de omul care sã poatã purta mesajul PD-L credibil. Dacã eventual nu gãsiți, aveți varianta fundamentalã de a spune oamenilor corect ce puteți face voi dacã veți câștiga alegerile din 2012."

In fata tineretului democrat-liberal, șeful statului a dezvãluit si pe cine considera modele in politicã: fostul președinte american Ronald Reagan și fostul premier britanic Margaret Thatcher.

TRAIAN BASESCU, presedintele Romaniei "Ronald Reagan poate fi un model de politician pentru oricine. A fost un om cu viziune... Sau, daca vreți, Margaret Thatcher!"

Traian Bãsescu a explicat si ce are de gand sa faca, dupã ce-și va încheia mandatul.

TRAIAN BASESCU, presedintele Romaniei "Într-o țarã, dupã ce ai fost președinte nu mai poți fi nimic altceva decât ce ai fost, adicã un fost președinte. Vã pot spune cã nu voi mai activa în viața politicã dupã ce îmi termin acest mandat. O sã avem 63 de ani. Cine o sã mai aibã nevoie de mine?"« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2