Date companie
 
 
 
 

Invataturile lui Traian Basescu catre urmasii sai democrat-liberali

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Septembrie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : basescu, scoala, tineri, Eforie, vara, pedelisti, urmas, regan, thatcher
 

PDL nu s-a înnoit suficient la ultimul Congres al partidului! Cel putin asa a declarat presedintele Traian Basescu, prezent la scoala de vară a tinerilor pedeliști de la Eforie Nord. Potrivit sefului statului, formațiunea are nevoie de un suflu nou la nivelul conducerii, care să faca mesajul PD-L credibil. Traian Basescu a avertizat că nu este de ajuns o simplă rebranduire a partidului, numai culoare și deloc conținut, deoarece astfel de tactici nu mai păcălesc pe nimeni. Fostul lider al democrat-liberalilor a explicat si cum vede modelul de carmaci al partidului.

TRAIAN BASESCU, presedintele Romaniei "PD-L nu are nevoie de un urmaș al meu, ci are nevoie de un promotor al lui. Are nevoie nu de un urmaș al lui Traian Bãsescu, ci de omul care sã poatã purta mesajul PD-L credibil. Dacã eventual nu gãsiți, aveți varianta fundamentalã de a spune oamenilor corect ce puteți face voi dacã veți câștiga alegerile din 2012."

In fata tineretului democrat-liberal, șeful statului a dezvãluit si pe cine considera modele in politicã: fostul președinte american Ronald Reagan și fostul premier britanic Margaret Thatcher.

TRAIAN BASESCU, presedintele Romaniei "Ronald Reagan poate fi un model de politician pentru oricine. A fost un om cu viziune... Sau, daca vreți, Margaret Thatcher!"

Traian Bãsescu a explicat si ce are de gand sa faca, dupã ce-și va încheia mandatul.

TRAIAN BASESCU, presedintele Romaniei "Într-o țarã, dupã ce ai fost președinte nu mai poți fi nimic altceva decât ce ai fost, adicã un fost președinte. Vã pot spune cã nu voi mai activa în viața politicã dupã ce îmi termin acest mandat. O sã avem 63 de ani. Cine o sã mai aibã nevoie de mine?"« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tineri recuperați de la munte ( 30 Iulie 2021 )

  Doi tineri, lipsiți de experiență și fără echipament corespunzător, au solicitat ajutorul salvamontiștilor pentru a ajunge în siguranță în orașul Codlea. Potrivit Salvamont Brașov, persoanele rătăcite au fost localizate în noaptea de joi spre vineri în Măgura Codlei, zona Piatra Albă. 

 • O nouă generație de absolvenți ai Școlii Postliceale Sanitare „Atlas” ( 26 Iunie 2021 )

  Ultima zi de școală, prima zi din viitor! O nouă generație de asistenți medical părăsește băncile Școlii „Atlas” din București, pregătită pentru a salva vieți. Festivitatea de absolvire a fost organizată...

 • Pericolul furtunilor de vară ( 21 Iunie 2021 )

  Vremea se încălzește, dar nu scăpăm de ploi. Meteorologii avertizează că instabilitatea atmosferică rămâne accentuată, la nivelul întregii țări, iar cantitățile de precipitații vor fi însemnate și vor fi însoțite...

 • Festivitate de absolvire a clasei a VIII-a, la Școala Gimnazială nr. 59 din București ( 11 Iunie 2021 )

  A răsunat ultimul clopoțel pentru elevii claselor a VIII-a, după un an dificil marcat de pandemia de coronavirus! Printre cei care au spus bun rămas gimnaziului s-au numărat și elevii Școlii Gimnaziale nr. 59 din Capitală.

 • De mâine, toți elevii bucureșteni se întorc fizic la școală ( 18 Mai 2021 )

  Elevii bucureșteni se întorc în bănci! Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență București a hotărât ca toți elevii să se întoarcă fizic la cursuri începând de mâine. Decizia a fost luată ca urmare...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2