Date companie
 
 
 
 

Legea pensiilor a fost votată în Camera Deputaților

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Decembrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : camera deputatilor, varsta de pensionare, legea pensiilor, amendament, 63 de ani
 

Cererea presedintelui Traian Basescu a fost rezolvata cu succes! Legea Pensiilor a trecut, marți, de Camera Deputaților. Actul normativ a fost votat, dupa ce s-a adoptat un singur amendament, cel propus de seful statului, referitor la modificarea vârstei de pensionare a femeilor, de la 65 la 63 de ani. Deputații au respins, în schimb, toate celelalte amendamente propuse de Opoziție. Votul s-a dat prin apel nominal, in urma propunerii făcute de liderul grupului minorităților naționale, Varujan Pambuccian, care a fost împărtășită de toți parlamentarii. Legea Pensiilor a fost retrimisă in Legislativ pe 7 octombrie, cand președintele Traian Băsescu a invocat articolul referitor la vârsta de pensionare a femeilor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Amendamentul adus Constituției, privind căsătoria între gay, pune pe jar scena politică și societatea civilă ( 9 Iunie 2013 )

  Căsătoria între gay pune pe jar scena politică, dar și societatea civilă. Constituția României prevede, in prezent, ca "Familia se intemeiaza pe casatoria liber consimtita intre soti, pe egalitatea acestora si pe dreptul si indatorirea parintilor de a asigura cresterea, educatia si instruirea copiilor". Săptămâna trecută, Biserica Ortodoxă Română a venit cu amendamentul ca intemeierea familiei sa se faca pe casatoria liber consimtita...

 • Ceartă pe banii bugetarilor, între deputații Puterii și cei ai Opoziției ( 4 Octombrie 2012 )

  Ceartă pe banii bugetarilor, între deputații puterii și cei ai opoziției. Dupã ce au tãiat din banii bugetarilor, democrat-liberalii au încercat, miercuri, sã impunã Guvernului acordarea celei de-a doua tranșe din majorarea salarialã, nu în decembrie, așa cum s-a stabilit inițial, ci mai devreme, în octombrie. Propunerea a fost respinsă categoric de aleșii Puterii. Prin urmare, a doua tranșã de bani va ajunge la bugetari la începutul lui 2013.

 • Camera Deputaților a adoptat legea ''Big Brother'' ( 23 Mai 2012 )

  Camera Deputaților a adoptat legea privind reținerea datelor generate sau prelucrate de furnizorii de rețele publice de trafic de telefonie și internet. Actul normativ, cunoscut ca Legea ''Big Brother'', a trecut de plenul deputaților cu 197 voturi ''pentru'', 18 ''împotrivă'' și 13 abțineri.

 • Sute de taximetriști ilfoveni au protestat în stradă ( 28 Martie 2012 )

  Taximetriștii din Ilfov au protestat în fața Palatului Parlamentului, nemulțumiți de proiectul legislativ care le interzice să-și mai desfășoare activitatea în București. Manifestația vine după ce, în sedința din 20 martie, membrii Comisiei pentru industrii și servicii din Camera Deputaților au aprobat mai multe amendamente la Legea 38 din 2003 privind transportul în regim de taxi și în regim de inchiriere.

 • Audiere cu scandal a ministrului Funeriu, in Comisia de Educatie ( 5 Octombrie 2011 )

  Audierea lui Daniel Funeriu la Comisia de Educație de la Camera Deputaților s-a transformat într-o ceartă între participanți. Protagoniștii au fost ministrul Educatiei si presedintele Comisiei, Cristian Dumitrescu. Parlamentarii l-au chemat pe Funeriu la audieri ca să-i ceară socoteală pentru rezultatele de la examenul de bacalaureat. În timpul discuțiilor cu deputații, ministrul Funeriu a găsit si un plural inedit cuvântului "inexactitate".

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2