Date companie
 
 
 
 

Liberalii pregatesc un nou guvern

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Septembrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : liberalii, pregatiri, guvern nou, guvern alternativ
 

Liberalii pregatesc un guvern alternativ. Componenta Executivului din umbra va fi anuntata în aproximativ o saptamâna. Presedintele PNL, Crin Antonescu, nu exclude posibilitatea de a ocupa functia de prim-ministru.

CRIN ANTONESCU - presedintele PNL : "Daca alegeti o formula de Guvern trebuie sa mergeti si pe o propunere de premier! Ati vorbit cu domnul Klaus Johannis, v-ati mai gândit? Va referiti la Guvernul, Cabinetul PNL? Acela e un Cabinet al PNL si, în calitate de presedinte al partidului, care mi-am luat si mandat pentru a alcatui aceasta echipa, evident ca o sa-mi asum aceasta postura daca Delegatia Permanenta ma va mandata împreuna cu echipa! Chestiunea cu domnul Johannis sau cu un alt independent, care sa fie în fruntea Guvernului de criza e altceva."

Conducerea PNL a adoptat si Programul Liberal pentru România. Documentul contine o serie de masuri ample de reforma a statului si relansare economica.

VARUJAN VOSGANIAN - vicepresedinte PNL : "Programul liberal pentru România, pentru o noua economie, cuprinde un preambul cu principiile politice, cu modelul pe care îl consideram noi pentru România urmatoarelor decenii si apoi, un numar de capitole, pe domenii, de la economie si mediu de afaceri pâna la aparare naþionala si politica externa."

Votul final asupra programului va fi dat în Delegatia Permanenta a partidului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pregătiri pentru Sărbătoarea Castanelor, la Baia Mare ( 22 Septembrie 2018 )

  Pregătiri de sărbătoare, la Baia Mare! Este vorba de Castane 2018, care se va desfășura în perioada 28 septembrie – 7 octombrie. Initial, Sărbătoarea Castanelor era programată să se desfasoare în perioada 17 septembrie – 7 octombrie.

 • Pregătiri pentru iarnă ( 17 Septembrie 2018 )

  RADET București începe încărcarea cu apă a instalațiilor de alimentare cu energie termică. Asociațiile de proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalațiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcționare și că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate. 

 • Provocările României: Autoritățile pregătesc preluarea președinției Consiliului UE ( 20 Iulie 2018 )

  "Drumul spre Sibiu, de la Sofia, via Vienna” este pregătit de autoritățile române, mai ales că atât pentru România, dar și pentru Bulgaria, este prima dată când preiau președinția Consiliului UE. În acest sens, în centrul dezbaterii în perioada în care România va deține președinția Consiliului UE se va afla cetățeanul, susține șefa Reprezentanței Comisiei Europene la București.

 • Pregătiri pentru pelerinajul de Sf. Parascheva ( 9 Octombrie 2016 )

  Pregătiri pentru marele pelerinaj anual de la Iași! Sute de mii de creștini ortodocși sunt așteptați să treacă pe la Moaștele Sfintei Parascheva, la Catedrala Mitropolitană. Luni este prima zi a celui mai mare pelerinaj ortodox din România, organizat în cinstea ocrotitoarei Moldovei. Chiar dacă, oficial, Zilele...

 • Moldovenii, ucrainenii și rușii sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi ( 6 Ianuarie 2016 )

  Pregătiri pentru Crăciunul pe stil vechi! Mii de moldoveni, ruși și ucraineni au venit în România, pentru a petrece sărbătorile de iarnă pe rit vechi în stațiunile montane. Bucătarii au pregătit deja bucate delicioase pentru turiști, iar pârtiile sunt numai bune pentru ski. În seara asta începe petrecerea, deoarece ortodocșii de rit vechi sărbătoresc Ajunul Crăciunului.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 13 Noi. 2018

1 EUR = 4.6599 RON
0.0013
1 USD = 4.1469 RON
0.0127
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2