Date companie
 
 
 
 

Liberalii pregatesc un nou guvern

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Septembrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : liberalii, pregatiri, guvern nou, guvern alternativ
 

Liberalii pregatesc un guvern alternativ. Componenta Executivului din umbra va fi anuntata în aproximativ o saptamâna. Presedintele PNL, Crin Antonescu, nu exclude posibilitatea de a ocupa functia de prim-ministru.

CRIN ANTONESCU - presedintele PNL : "Daca alegeti o formula de Guvern trebuie sa mergeti si pe o propunere de premier! Ati vorbit cu domnul Klaus Johannis, v-ati mai gândit? Va referiti la Guvernul, Cabinetul PNL? Acela e un Cabinet al PNL si, în calitate de presedinte al partidului, care mi-am luat si mandat pentru a alcatui aceasta echipa, evident ca o sa-mi asum aceasta postura daca Delegatia Permanenta ma va mandata împreuna cu echipa! Chestiunea cu domnul Johannis sau cu un alt independent, care sa fie în fruntea Guvernului de criza e altceva."

Conducerea PNL a adoptat si Programul Liberal pentru România. Documentul contine o serie de masuri ample de reforma a statului si relansare economica.

VARUJAN VOSGANIAN - vicepresedinte PNL : "Programul liberal pentru România, pentru o noua economie, cuprinde un preambul cu principiile politice, cu modelul pe care îl consideram noi pentru România urmatoarelor decenii si apoi, un numar de capitole, pe domenii, de la economie si mediu de afaceri pâna la aparare naþionala si politica externa."

Votul final asupra programului va fi dat în Delegatia Permanenta a partidului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pregătiri pentru pelerinajul de Sf. Parascheva ( 9 Octombrie 2016 )

  Pregătiri pentru marele pelerinaj anual de la Iași! Sute de mii de creștini ortodocși sunt așteptați să treacă pe la Moaștele Sfintei Parascheva, la Catedrala Mitropolitană. Luni este prima zi a celui mai mare pelerinaj ortodox din România, organizat în cinstea ocrotitoarei Moldovei. Chiar dacă, oficial, Zilele...

 • Moldovenii, ucrainenii și rușii sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi ( 6 Ianuarie 2016 )

  Pregătiri pentru Crăciunul pe stil vechi! Mii de moldoveni, ruși și ucraineni au venit în România, pentru a petrece sărbătorile de iarnă pe rit vechi în stațiunile montane. Bucătarii au pregătit deja bucate delicioase pentru turiști, iar pârtiile sunt numai bune pentru ski. În seara asta începe petrecerea, deoarece ortodocșii de rit vechi sărbătoresc Ajunul Crăciunului.

 • Campioana olimpică, Constantina Diță, ambasadorul de imagine al Maratonului Internațional București ce va avea loc în octombrie ( 2 August 2014 )

  Pregătiri pentru Maratonul Internațional București, programat să se desfășoare în octombrie! Participanții își pot demonstra rezistența la cursa de 42 de kilometri sau pot lucra în echipe, la ștafetă de 10 kilometri fiecare. Pregătirile sunt în toi, viitorii participanți se antrenează de zor, iar organizatorii caută să pună la punct toate detaliile, pentru ca totul să meargă strună. Ambasadorul de...

 • Pregatiri pentru simulari de examene ( 10 Ianuarie 2014 )

  Pregatiri de examene! Simularea evaluării naționale a elevilor de clasa a VIII-a va avea loc în perioada 18-20 februarie, iar cea a bacalaureatului, la care vor participa în premieră și elevii de clasa a XI-a, între 3 și 7 martie.

 • Pregatiri pentru spectacolul de Revelion, în Piața Constituției din Capitală ( 28 Decembrie 2013 )

  Mai sunt câteva zile până la revelion, iar pregătirile sunt în toi! Bucureștenii care vor dori să petreacă revelionul în Piața Constituției vor avea parte de un spectacol de excepție, în noaptea dintre ani. Pe scenã vor urca artiști, precum Loredana, Delia, Puya, Connect-R, Smiley & Friends și trupele Mandinga, Voltaj și Vunk. Peste 80 de tehnicieni trudesc, în Piața Constituției, pentru ca scena de 280 metri pãtrați...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Joi, 19 Iul. 2018

1 EUR = 4.6549 RON
0.0008
1 USD = 4.0128 RON
0.0096
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2