Date companie
 
 
 
 

Liberalii pregatesc un nou guvern

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Septembrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : liberalii, pregatiri, guvern nou, guvern alternativ
 

Liberalii pregatesc un guvern alternativ. Componenta Executivului din umbra va fi anuntata în aproximativ o saptamâna. Presedintele PNL, Crin Antonescu, nu exclude posibilitatea de a ocupa functia de prim-ministru.

CRIN ANTONESCU - presedintele PNL : "Daca alegeti o formula de Guvern trebuie sa mergeti si pe o propunere de premier! Ati vorbit cu domnul Klaus Johannis, v-ati mai gândit? Va referiti la Guvernul, Cabinetul PNL? Acela e un Cabinet al PNL si, în calitate de presedinte al partidului, care mi-am luat si mandat pentru a alcatui aceasta echipa, evident ca o sa-mi asum aceasta postura daca Delegatia Permanenta ma va mandata împreuna cu echipa! Chestiunea cu domnul Johannis sau cu un alt independent, care sa fie în fruntea Guvernului de criza e altceva."

Conducerea PNL a adoptat si Programul Liberal pentru România. Documentul contine o serie de masuri ample de reforma a statului si relansare economica.

VARUJAN VOSGANIAN - vicepresedinte PNL : "Programul liberal pentru România, pentru o noua economie, cuprinde un preambul cu principiile politice, cu modelul pe care îl consideram noi pentru România urmatoarelor decenii si apoi, un numar de capitole, pe domenii, de la economie si mediu de afaceri pâna la aparare naþionala si politica externa."

Votul final asupra programului va fi dat în Delegatia Permanenta a partidului.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Glume, picanterii și scene amuzante din culisele emisiunii ”Opriți Timpul” ( 23 Februarie 2020 )

  Maratonul pregătirilor continuă, la „Opriți Timpul”! Corina Chiriac și Adrian Enache, împreună cu invitații lor, pregătesc temeinic spectacolele de televiziune din noul sezon al emisiunii, care va debuta în 22 martie, la Național TV.

 • Pregătiri pentru alegerile prezidențiale ( 4 Noiembrie 2019 )

  Mai sunt doar câteva zile până la Alegerile Prezidențiale. Sistemul de Telecomunicații Speciale, Autoritatea Electorală Permanentă și Institutul Național de Statistică transmit că au luat toate măsurile pentru că votul...

 • Pregătiri pentru summit ( 8 Mai 2019 )

  Pregătiri intense pentru Summit-ul european de la Sibiu! Mâine, orașul va fi gazda întâlnirii liderilor tututor statelor membre ale Uniunii Europene. 

 • Pregătiri pentru Revelion, la Stâna de Vale ( 28 Decembrie 2018 )

  Românii se pregătesc să întâmpine noul an, fiecare, după dorință și după cum îl ține buzunarul: la munte, pe o plajă exotică în străinătate sau pe litoralul Mării Negre, pe la rude sau prieteni din alte localități ori acasă.

 • Pregătiri pentru 1 Decembrie ( 24 Noiembrie 2018 )

  Capitala se pregătește pentru parada de 1 decembrie! Circa 3.000 de militari români și străini au participat, astăzi, în zona Arcului de Triumf, la repetiția generală pentru parada Zilei Naționale a României. Ziua de 1 decembrie va fi, în acest an, un eveniment deosebit de important pentru români întrucât se împlinesc 100 de ani de la înfăptuirea Marii Uniri. Circa 4.000 de militari vor defila, anul acesta, pe sub Arcul de Triumf din București. Dintre aceștia, 500 de militari sunt străini constituiți în 21 de detașamente, din 20 de țări.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2