Date companie
 
 
 
 

Liderii USL s-au întâlnit cu tinerii politicieni ai Uniunii, la malul Mării Negre

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Septembrie 2013
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : constanta, ponta, antonescu, scoala, tineri, malul, vara, USL, constantin, marii
 

Liderii USL și-au dat întâlnire, în acest weekend, la malul Mării Negre, unde se desfășoară școlile de vară ale tinerilor politicieni. Cu această ocazie, Crin Antonescu, Victor Ponta și Daniel Constantin și-au dat întâlnire cu tinerele speranțe ale politicii românești, sâmbătă, în Sala Sporturilor din Constanța. Printre cei peste 2500 de membrii USL s-au aflat și liderii locali ai Uniunii. Într-un stil degajat, Crin Antonescu și Victor Ponta și-au presărat comentariile cu glumițe și laude privind realizările guvernării USL, dar și cu săgeți la adresa președintelui Traian Băsescu și a Opoziției.

VICTOR PONTA, președinte PSD "În acest prezidiu 100% masculin, vreau să le mulțumesc celor șase doamne ministru! Marea critică la Ramona a fost că "de ce e femeie"! Aceste critici au venit de la cei care spun că trebuie să fim mai deschiși ca societate."

CRIN ANTONESCU, președinte PNL "Oamenii nu ne-au dat votul pentru a le spune "noi nu avem ce face"! Are Băse oameni peste tot! Ne-au dat votul, pentru ca lucrurile să meargă normal."

VICTOR PONTA, președinte PSD "Ca și Crin, o spun tot timpul, și trebuie sa ne mândrim, România am reușit să o scoatem din izolare. Am reușit să o scoatem din niște șabloane. Era o țară de corupți, cel puțin la Bruxelles și la europarlamentare, un rol important în această schimbare o au parlamentarii noștri și de la PSD și de la PNL. Macovei nu înjură USL, ci toată România, și, după, toată lumea întrebă de ce ne văd ca pe niște sălbatici. O vedeau pe ea, de aia!"

La evenimentul de la malul mării, Crin Antonescu s-a arătat convins că va deveni președintele României. Totuși, și-a exprimat un regret, la întâlnirea femeilor liberale, organizată tot pe litoral.

CRIN ANTONESCU, președinte PNL "Nu sunt deloc feminist, detest feminismul, pentru că îmi pare că riscă să desfigureze femeia. Cred, cu conservatoare modestie, că Dumnezeu ne-a creat diferiți, cu egală splendoare dumnezeiască, și ceea ce are mai prețios femeia este tocmai ceea ce face diferența în raport cu bărbatul. Deseori, deseori, sunt invidios pe dumneavoastră sau regret că nu sunt femeie!"

Evenimentul USL de la Constanța marchează și încheierea vacanței parlamentare, deoarece luni, 2 septembrie, aleșii se întorc la muncă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Elevii din anii terminali s-au întors la școală ( 2 Iunie 2020 )

  Elevii din anii terminali s-au întors la școală! Între 2 și 12 iunie se vor realiza numai activități de pregătire și consiliere pentru examenele naționale. În această perioadă, durata activităților petrecute de elevi în sălile de clasă nu va fi mai mare de trei ore pentru elevii de liceu și de două ore pentru elevii de gimnaziu, iar pentru elevii care studiază în limbile minorităților naționale, activitatea de pregătire nu va dura mai mult de patru ore pentru elevii de liceu și trei ore pentru gimnaziu.

 • Prima slujbă religioasă, în starea de alertă ( 17 Mai 2020 )

  După două luni de interdicție la biserică, iată, credincioșii au putut participa la prima Sfântă Liturghie de după ridicarea stării de urgență. Conform măsurilor stabilite de autoritățiile laice și religioase, slujbele au fost organizate...

 • Singurătatea îi afectează cel mai mult pe tinerii adulți ( 8 Mai 2020 )

  Sentimentul de singurătate se simte accentuat în rândul tinerilor! Potrivit unui studiu făcut de Fundația Europeană pentru Îmbunătățirea Condițiilor de Viață și de Muncă, aproximativ 20% dintre persoanele cu vârsta sub 35 de ani se simt singure din cauza restricțiilor de circulație instituite în Europa. Astfel, 20% dintre persoanele sub 35 de ani se simt singure, comparativ cu doar 4% înainte de epidemie.

 • Nouă containere cu deșeuri, descoperite în Constanța și Ilfov ( 3 Martie 2020 )

  România devine groapa de gunoi a Europei! Polițiștii de frontieră au găsit alte containere pline cu deșeuri, două în Portul Constanța și șapte la Chitila, în județul Ilfov. Cele două containere din Portul Constanța au fost aduse...

 • Un fost prefect s-a urcat beat la volan și a provocat un accident mortal ( 17 Februarie 2020 )

  Un fost prefect a provocat un accident mortal, după ce s-a urcat băut la volan! Ioan Albu, care a fost prefect al județului Constanța în perioada 2017-2018, a intrat pe contrasens, iar mașina sa, un SUV, a izbit frontal...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2