Date companie
 
 
 
 

Nicolae Ciucă este noul președinte al PNL

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Aprilie 2022
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Ciuca presedinte PNL
 

Nicolae Ciucă este noul președinte al Partidului Național Liberal, obținând peste 1.000 de voturi la congresul liberalilor!

"Moțiunea "Uniți pentru o Românie stabilă și puternică", prezentată de către Nicolae Ciucă, prim-ministrul României, a obținut următorul rezultat: voturi valabile exprimate, 1.120, voturi pentru, 1.060, voturi anulate, 60, voturi neutilizate, 159."

NICOLAE CIUCĂ, președintele PNL
"Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru votul de încredere, pentru efortul pe care l-ați făcut, ați venit unii astăzi, în ziua de Florii, ceilalți de peste tot de pe cuprinsul țării, diasporei vreau să-i mulțumesc foarte mult și m-aș bucura să fie la fel de uniți și la fel de dinamici cum au fost astăzi și să arate lumii că Partidul Național Liberal, că România are spirit, are voință, are potențial, are capacitate și are resursă umană, să nu ne fie teamă că nu putem să ne angajăm la orice efort și la orice obiectiv, împreună cu tot ceea ce înseamnă valorile Uniunii Europene."

Nicolae Ciucă a fost întrebat dacă ia în calcul și o eventuală candidatură la alegerile prezidențiale care vor avea loc în 2024.

NICOLAE CIUCĂ, președintele PNL
"Nu eu îmi exprim această opinie, candidatul la prezidențiale din partea PNL va fi nominalizat de către PNL."

Nicolae Ciucă este, de profesie, militar și se numără printre puținii generali ai armatei române care și-au câștigat gradele pe câmpul de luptă, conducând chiar și o misiune în Irak. În anul 2015, a fost numit șef al Statului Major al Apărării, cea mai înaltă funcție din ierarhia militară. Patru ani mai târziu, Nicolae Ciucă și-a început cariera în politică. În noiembrie 2019 a fost numit ministru al Apărării în Guvernul Orban, iar în toamna anului trecut, după căderea Guvernului Cîțu, prin moțiune de cenzură, a fost desemnat, de către Klaus Iohannis, să formeze un Guvern susținut de PNL, PSD, UDMR și minoritățile naționale. Anul 2022 nu a început prea bine pentru Nicolae Ciucă. În ianuarie, jurnalista Emilia Șercan a dezvăluit că actualul premier a plagiat în lucrarea de doctorat pe care a susținut-o în 2003, la Universitatea Națională de Apărare „Carol I”. Nicolae Ciucă a negat, însă, vehement, acuzațiile.


Nicolae Ciucă este noul președinte al PNL

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2