Date companie
 
 
 
 

Nini Săpunaru, propus pentru funcția de ministru al Transporturilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 August 2013
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : transporturi, ministru
 

Fost șef al vămilor, deputatul PNL, Nini Săpunaru, este noua propunere a lui Crin Antonescu pentru funcția de ministru al Transporturilor. Premierul Victor Ponta a anunțat că noua nominalizare va fi trimisă, luni dimineață, la Cotroceni.

VICTOR PONTA, premierul României: "-Când veți face nominalizarea pentru ministru? Luni, plecați la Chișinău, nu? -După, luni dimineață. -Ați discutat cu Crin Antonescu propunerea pe care o are? -Luni dimineață. -Aveți vreun preferat dintre numele vehiculate? -Nu, n-am preferați. Un ministru competent și cinstit și muncitor."

Propunerea lui Crin Antonescu va fi discutată în ședința de duminică la care vor lua parte liderii filialelor PNL din țară. Noul ministru va prelua și privatizarea CFR Marfă. Cel puțin asta susține premierul Victor Ponta, căruia președintele Traian Băsescu i-a cerut să-și asume prin propria semnătura contractul în cauză.

VICTOR PONTA, premierul României: "-Când se va semna contractul pentru CFR Marfă? -Noul ministru, când vine, va face exact calendarul. Se îndeplinește profeția președintelui că ați fost 45 de zile interimar și nu participați la semnarea contractului? -Nici nu trebuia. Eu sunt premier. E o problemă de ministru, asta."

Fotoliul de la Transporturi a rămas vacant în urma demisiei lui Relu Fenechiu, care a fost condamnat de instanța supremă la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul "Transformatorul". Pentru înlocuirea sa, a fost desemnat inițial liberalul Ovidiu Silaghi. Acesta și-a retras însă candidatura câteva zile mai târziu. Nini Săpunaru are 50 de ani și este la al patrulea mandat de deputat. Din 2005, este președinte al filialei PNL Vrancea, iar în 2007 a redevenit membru al Biroului Politic Central al PNL.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2