Date companie
 
 
 
 

Partidul Mișcarea Populară vrea filiale în fiecare județ și adeziune la popularii europeni

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Iulie 2013
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : Baconschi, partidul, populari, europeni, initiativa, petrescu, conferinta, comitet, miscarea, populara, adeziune, filiale, tomac, papahagi
 

Partidul Mișcarea Populară și-a fixat deja obiective ambițioase. Liderul interimar al noii formațiuni politice, care se află încă în procedură de înregistrare la tribunal, a anunțat că vrea filiale în fiecare județ, dar și adeziune la popularii europeni. Proaspăt migrat de la PDL, deputatul Eugen Tomac a adăugat că își dorește fixarea definitivă în funcția de șef al partidului, dar cu o condiție.

EUGEN TOMAC, președinte interimar, Partidul Mișcarea Populară "Îndată ce va fi înregistrat partidul și vom organiza congresul Partidului Mișcarea Populară, atunci, dacă voi reuși să-mi ating acest obiectiv, pe care ni l-am propus împreunã cu echipa, atunci, cu siguranțã, voi candida!"

Fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi, a precizat că face demersuri ca partidul să devină membru al popularilor europeni, ale căror culori și siglă le-a și împrumutat deja.

TEODOR BACONSCHI, membru, Comitetul de Inițiativă Națională P.M.P. "Când te numești Mișcarea Populară, e clar că nu ai doar afinități cu PPE. Te consideri, deja, o parte a lui, prin doctrina adoptată, prin filosofia politică din spatele acestei acțiuni și prin valorile în care credem. Deci, dialogul cu PPE va și începe, deja, odată cu constituirea filialelor noastre în diaspora!"

Reprezentanții Mișcării Populare mai au o dorință: partidul lor să devină unica formațiune de opoziție adevărată.

TEODOR BACONSCHI, membru, Comitetul de Inițiativă Națională PMP "Nu existã o Opoziție realã în acest moment. La USL, existã doar una mimatã!"

Printre membrii Comitetului de Inițiativă Națională din Partidul Mișcarea Populară se numără Eugen Tomac, Teodor Baconschi, Adrian Papahagi și Cristian Petrescu.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2