Date companie
 
 
 
 

Premierul Emil Boc a participat la alegerile din PD-L Bistrița

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 Noiembrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : PDL, alegeri, boc, bistrita, premierul, oltean
 

Premierul Emil Boc s-a aflat, sâmbătă, la Bistrița, pentru a lua parte la alegerile desfășurate în organizația județeană a PD-L. Cu această ocazie, șeful de la Palatul Victoria a ținut să-și reafirme poziția vizavi de măsurile de austeritate luate de Cabinetul său.

EMIL BOC, premier "Cu pomanã si cu întins mâna nu se poate merge la infinit. Si sã speri sã ai si performantã. (...) Am învãtat fiecare din familie sã ne gospodãrim si sã nu ne-ntindem mai mult decât ne este plapuma. (...) Sã consumãm cât producem si banii pe care îi imprumutãm sã-i ducem spre investitii, spre dezvoltare. Aceasta este o cale sãnãtoasa pe care au urmat-o toate tãrile!"

Premierul a făcut o paralelă cu anii studenției, pentru a arăta că actualii guvernanți trebuie să repare greșelile anilor trecuți, în care s-au cheltuit mulți bani și s-a înregistrat un deficit uriaș.

EMIL BOC, premier "ne amintim fiecare dintre noi când am fost fie elevi, fie studenti, când am plecat de acasa si primeam de la pãrinti o sumã de bani cu care sã ne descurcãm. (...) Si ne-o drãmuiam astfel încat sã rezistãm în internat sau la cãmin.."

Deputatul Ioan Oltean a fost reales, sâmbătă, președinte al PDL Bistrița-Năsăud, după ce a asigurat fără întrerupere, din anul 1994, șefia filialei județene a PD, la acea vreme, și ulterior a PD-L.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Alegeri locale parțiale, în 23 de județe ( 27 Iunie 2021 )

  Alegeri locale parțiale, în 23 de județe! Cetățenii cu drept de vot din 6 orașe și din 30 de comune au fost chemați la urne, pentru a-și alege primarii ori consilierii locali. Cele șase orașe în care...

 • Premierul Florin Cîțu și-a anunțat candidatura pentru conducerea PNL ( 30 Mai 2021 )

  Premierul Florin Cîțu și-a anunțat astăzi candidatura la șefia PNL. El consideră că partidul, pe care l-a susținut dintotdeauna și în care are mare încredere, are nevoie de o conducere care să vină cu noi idei de guvernare.

 • Întrunirea noului parlament, în cel mult 20 de zile ( 7 Decembrie 2020 )

  Parlamentul nou-ales se întrunește după comunicarea rezultatelor finale ale alegerilor la convocarea președintelui României, în cel mult 20 de zile de la alegeri, potrivit Constituției României. Camera Deputaților...

 • AUR, un istoric scurt, dar controversat ( 7 Decembrie 2020 )

  Alianța pentru Unirea Românilor este un câștigător-surpriză al alegerilor parlamentare din 6 decembrie. Niciun sondaj de opinie din campania electorală nu credita AUR cu un asemenea rezultat.

 • Procesul de vot în Diaspora, în desfășurare ( 5 Decembrie 2020 )

  Procesul de votare la alegerile parlamentare 2020 este în plină desfășurare în străinătate! Prima secție de vot din Diaspora s-a deschis vineri seară, la ora 20:00, ora României, în Auckland, Noua Zeelandă.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2