Date companie
 
 
 
 

Președintele Băsescu nu va promulga două legi care au trecut în legislativ

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Noiembrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : tva, traian basescu, promulgare, 5%, legi, impozitare pensii
 

Legea privind scăderea TVA la 5% pentru alimentele de bază și cea privind neimpozitarea pensiilor mai mici de doua mii de lei vor face cale întoarsă către Parlament. Președintele Traian Băsescu a anunțat la postul public de televiziune că nu va promulga cele două legi, pentru a îndrepta greșeala făcută în legislativ.

TRAIAN BASESCU - presedintele Romaniei: "Vă pot spune că am avut o discuție în acest sens cu delegația FMI și a UE. I-am asigurat că nu modificăm fiscalitate, ceea ce înseamnă că nu voi promulga legile și îmi voi respecta cuvântul + Eu nu-i pot crede atât de naivi. Dacă dintr-o dată au devenit atât de naivi și neatenți, să probeze când le vine legea în Cameră"

Șeful statului i-a criticat pe parlamentari că habar nu au de legile pe care le votează.


TRAIAN BASESCU - presedintele Romaniei: "când știi că te vede toată presa ce amendamente pui și ce logică ai în susținerea lor, te gândești de zece ori și ai responsabilitate acțiunii tale parlamentare. Așa, doar 10, 15, 20 de oameni care sunt în comisii au habar de legea aia, în rest, parlamentarii nu știu nimic despre legile pe care le voteaza"

Legea privind reducerea la 5 procente a taxei pe valoarea adăugată și cea care scutea de impozit pensiile sub două mii de lei au fost adoptate de Camera Deputaților în urmă cu două săptămâni. Deși actele normative au primit inclusiv girul PD-L, democrat-liberalii au susținut că votul a fost o greșeală.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2