Date companie
 
 
 
 

Primarul comunei Turburea, Ion Bârcă, nu a terminat încă liceul

RSS Știri
 
 
Data publicării : 13 Iunie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : bacalaureat, primar, fara studii
 

Are 50 de ani, este primar într-o comună din Gorj, dar și...elev de liceu! Edilul localității Turburea, Ion Bârcă, reales la scrutinul de duminică, ar fi trebuit să dea bacalaureatul în această sesiune, imediat după vot. N-a putut, însă, din cauza unei corigențe! Aflat la al doilea mandat, democrat-liberalul spune că e mai usor să ajungi primar, decât să promovezi examenele de la scoală. Deocamdată, a reusit sã ajungă în clasa a 13-a la seral.

ION IȘFAN, insp. adj. ISJ Gorj: "Domnul primar nu poate sã participe la concursul de bacalaureat. (...) Probabil că a fost în campanie electorală și nu a avut timp să învețe."

ION BÂRCĂ, primarul comunei Turburea: "Am făcut-o eu dintr-o ambiție. (...) Am avut si alegerile ãstia pe cap, sã le putem face cum trebuie."

Mama edilului este cea care îsi doreste cel mai mult o diplomă de bacalaureat pentru fiul ei.

CRISTINA BÂRCĂ, mama primarului: "Să termine și scoala. (...) -Și-l trimiteti si la facultate? - Daa."

Alegătorii spun că nu au contat studiile primarului în ziua votării.

VOX: "-E un bun gospodar? -Este!"

VOX: "L-a acceptat comunitatea, acceptăm și noi."

Bârcă le-a promis oamenilor că se va pune cu burta pe carte, în măsura în care programul de la Primărie i-o va permite.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Anchetă la Școala 133 din Capitală ( 22 Ianuarie 2020 )

  Anchetă în plină desfășurare în cazul Școlii 133 din Capitală! Polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis un dosar penal ce vizează săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, după ce 23 de elevi de la Școala 133 s-au simțit rău din cauza igienizării care a fost făcută în unitatea de învățământ.

 • Edilul din Tg. Mureș, amendat pentru declarații rasiste ( 22 Ianuarie 2020 )

  Primarul din Târgu Mureș, sancționat pentru afirmațiile referitoare la implementarea unei anchete sociale obligatorii pentru cuplurile care vor să aibă copii, acesta făcând referire în special, la persoanele de etnie romă! Dorin Florea a primit o amendă în valoare de 10.000 de lei, din partea Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării, întrucât declarațiile sale au fost catalogate drept extrem de rasiste. 

 • Primarul Bacăului, amendat de agenții de la Rutieră ( 21 Ianuarie 2020 )

  Primarul orașului Bacău, prins circulând cu viteză și fără poliță RCA! Cosmin Necula a fost oprit aseară de polițiști, la ieșirea din București, pentru că circula cu viteză excesivă. Edilul le-a spus polițiștilor ilfoveni că nu și-a dat...

 • Sesiune extraordinară a Parlamentului, pentru asumarea răspunderii Guvernului pe legea alegerii primarilor în două tururi ( 20 Ianuarie 2020 )

  Președintele Klaus Iohannis cheamă parlamentarii din vacanță, la serviciu! Președintele a trimis Camerei Deputaților și Senatului două scrisori prin care solicită convocarea unei sesiuni extraordinare parlamentare...

 • Politicieni și autorități reacționează la declarațiile primarului din Târgu Mureș ( 14 Ianuarie 2020 )

  Reacțiile la declarațiile primarului din Târgu Mureș, Dorin Florea, nu au întârziat să apară. Rând pe rând politicieni și autorități au luat poziție.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2