Date companie
 
 
 
 

Propunerile lui Adrian Vlad Chiotan, candidat ALDE la Primăria Sectorului 4

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 August 2020
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : primarie, sector 4, alde, Adrian Vlad Chiotan
 

Familia, casa și locul de muncă sunt cele mai importante lucruri în viața fiecăruia dintre noi, ne mărturisește Adrian Vlad Chiotan, un bucureștean care a decis să se dedice cetățenilor sectorului 4. L-am cunoscut pe reprezentantul ALDE, Adrian Vlad Chiotan, în Parcul Carol, unde ne-a vorbit despre valorile după care s-a ghidat de-a lungul timpului.

ADRIAN VLAD CHIOTAN, candidat ALDE, Primăria Sector 4

“Mă numesc Adrian Vlad Chiotan, am 51 de ani și candidez din partea ALDE la Primăria Sectorului 4. Sunt bucureștean, născut, crescut, educat în București și sunt singurul candidat liberal la funcția de primar al Sectorului 4 și mă adresez electoratului liberal în mare parte pentru că unicul partid liberal în momentul acesta este ALDE. Sunt un om corect, mă bazez pe valori morale și sunt un om care își respectă promisiunile. Datorită experienței pe care am dobândit-o în timp, în domeniul privat, cât și în domeniul public, am hotârât să candidez la Primăria Sectorului 4.

Fost președinte – secretar de stat la Autoritatea Națională pentru Persoane cu Dizabilități, Adrian Vlad Chiotan știe care sunt problemele reale ale copiilor cu nevoi speciale.

ADRIAN VLAD CHIOTAN, candidat ALDE, Primăria Sector 4

“Din obiectivele Sectorului 4, pentru mine sunt foarte clare, pentru că cel mai important lucru în viața noastră este familia, casa, serviciul, locul de joacă și relaxare pentru copii și adulți și aș vrea ca împreună cu cetățenii Sectorului 4 să începem cu dotarea de echipamente și accesibilizarea școlilor pentru copiii cu nevoi speciale. E nevoie de un profesor interpret de limbaj mimico-gestual, de echipamente pentru nevăzători, pentru că acești copii nu trebuie să evite învățământul de masă. Ei trebuie să învețe alături de toți copiii, nu trebuie izolați în școli speciale și trebuie să trăiască o viață normală, să aibă un acces la o viață independentă. Să poată să își găsească o slujbă, să aibă un trai decent.”

Reabilitarea termică a blocurilor din sectorul 4 este un alt obiectiv al candidatului ALDE.

ADRIAN VLAD CHIOTAN, candidat ALDE, Primăria Sector 4

“Referitor la locuințele cetățenilor din Sectorul 4 ne vom axa foarte mult pe consolidarea și reabilitarea termică a blocurilor de locuințe, modernizarea ascensoarelor pentru creșterea siguranței utilizatorilor si optimizarea consumului de energie electrică, renovarea și igienizarea scărilor de bloc, instalarea de sisteme de supraveghere video în scările de bloc și în afara scărilor de bloc pentru siguranța noastră și a copiilor noștri. Crearea de spații verzi pentru terasele blocurilor pentru un aer mai curat, instalarea de filtre de apă potabilă în scările de bloc și în general ca obiective ale sectorului mai sunt și reabilitarea rețelei de canalizare pentru ape pluviale în parteneriat cu administratorul rețelelor. Și multe alte obiective pe care le vom discuta împreună cu cetățenii în urma solicitărilor făcute de ei."

Mediul reprezintă o preocupare constantă pentru Adrian Vlad Chiotan.

ADRIAN VLAD CHIOTAN, candidat ALDE, Primăria Sector 4

“Am și propus pentru terasele blocurilor să facem acele spații verzi cu iarbă, pomișori și tot felul de plante care generează oxigen și care ne fac viața mai plăcută în jurul locuinței noastre."

"Vreau să spun, repet, sunt singurul candidat liberal și de asta vreau să dau un mesaj. Sectorul 4 merită un liberal. Vă aștept la vot!"« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Priorități pentru Bragadiru ( 21 Iulie 2021 )

  Atragerea fondurilor europene, o prioritate pentru noul edil al orașului Bragadiru. Gabriel Lupulescu și-a preluat oficial mandatul de primar al orașului Bragadiru. După depunerea jurământului, în fața prefectului Daniel Tudorel Zamfir și în prezența membrilor Consiliului Local Bragadiru și a mai multor simpatizanți, noul edil a anunțat că se va apuca de treabă pentru a onora încrederea persoanelor care l-au votat.

 • Fosta conducere a Primăriei Sector 5, deplasare de lux la Cannes ( 21 Noiembrie 2020 )

  Plimbare în Franța, de 150.000 de euro, descoperită de Curtea de Conturi la Primăria Sectorului 5. Potrivit raportului dat publicității de actuala conducere a primăriei, privind activitatea instituției...

 • Candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, Amalia Nenovici, un om pentru oameni ( 22 August 2020 )

  Un om pentru oameni! Așa se descrie Amalia Nenovici, în vârstă de 31 de ani, candidata ALDE pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei! Tânără și entuziastă, candidata ALDE are o viziune amplă și complexă asupra...

 • Planurile lui Ion Valentin Voicu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 5 ( 21 August 2020 )

  Sectorul 5 al Bucureștiului este, poate, cel care aduce cea mai mare provocare viitorului edil. Pentru că o vizită în Sectorul 5 înseamnă o schimbare de peisaj brutală, de la o zonă la alta. L-am însoțit pe candidatul ALDE...

 • Propunerile Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2 ( 20 August 2020 )

  Modernizarea școlilor, cât mai multe creșe și locuri de parcare. Sunt doar câteva dintre proiectele Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2. Ramona a decis să își pună experiența în slujba cetățenilor Sectorului 2 pentru că s-a confruntat cu o serie de probleme aici, unde ea își desfășoară activitatea, iar fiul ei, Mihnea, învață.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2