Date companie
 
 
 
 

Reorganizarea administrativă a României, pusă sub semnul întrebării

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Iunie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : udmr, amanare, judete, reorganizare
 

Valurile provocate de propunerea președintelui Traian Băsescu în privința reorganizării țării par să nu aibă niciun rezultat imediat. Președintele PDL București, Elena Udrea, susține că reorganizarea României trebuie amânată, în condițiile în care nu există sprijin din partea UDMR. În schimb, ministrul de Interne, Traian Igaș, consideră că dacă reorganizarea nu va fi realizată în acest an, mai târziu va fi mult mai greu.

ELENA UDREA, președinte PDL București: "Dacã nu existã suport politic, trebuie sã o amânãm pentru momentul în care va exista suport politic!"

TRAIAN IGAȘ, ministrul Administrației și Internelor: "În ceea ce priveste reorganizarea, ea trebuie sã se facã în 2011!"

AMBIANTÃ: "-Cât au puisorii? Au mai multã minte decât Victor Ponta! Nu stiu câtã minte au!"

La finalul Consiliului Reprezentanților Unionali, de la Târgu Mureș, liderii UDMR s-au pronunțat în favoarea amânării reformei administrative, pentru salvarea Coaliției aflate la guvernare.

KELEMEN HUNOR, președintele UDMR: "UDMR nu poate sã accepte nici versiunea de 8, nici 8+2! Sã amânãm problema de dragul pãstrãrii stabilitãtii politice! (...) Nu e momentul să sărim dintr-o luntre în alta. Vom avea sarcini foarte grele în 2012."

MARKO BELA, vicepremier: "Deci eu nu vã recomand sã treceti în Opozitie cel putin nu acum si nu astfel. Astãzi, interesul nostru e stabilitatea si sã contracarãm toate deciziile proaste."

Maghiarii au adoptat o poziție fermă și în privința Legii minorităților naționale, în sensul că nu vor accepta nicio lege care să le ofere mai puțin decât cea convenită în timpul Coaliției liberale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2