Date companie
 
 
 
 

Revenire spectaculoasă a președintelui Traian Băsescu, la Sânnicolau Mare

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Septembrie 2014
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : traian basescu, Sânnicolau Mare
 

Baie de mulțime spectaculoasă, făcută de președintele Traian Basescu la Sânnicolau Mare, localitate din județul Timiș în care și-a lansat candidatura pentru al doilea mandat în fruntea țării. Președintele a răspuns astfel invitației de a participa la zile orașului, eveniment care a coincis cu aniversarea zilei de naștere a primei doamne, Maria Băsescu. 

AMBIANȚĂ cu primirea lui și când îi salută pe oameni "-Bună! Bine v-am găsit! Bine v-am găsit! Sănătate! Să trăiți, domnul Băsescu!" 

Șeful statului a luat parte și la dezvelirea unui bust, pe care, în glumă, i l-a oferit soției, cu ocazia zilei de naștere. 

AMBIANȚĂ "-Draga mea, nu vii și tu, că e ziua ta. Îți fac cadou o statuie. Dar nu a ta!" 

Președintele le-a mulțumit localnicilor pentru susținerea pe care i-au acordat-o în cele două mandate. 

AMBIANȚĂ Băsescu la microfon, le mulțumește oamenilor pentru sprijin 
"-Aș vrea să vă mulțumesc la toți pentru sprijinul pe care mi l-ați acordat și la alegerile pentru al doilea mandat, dar și la încrederea pe care ați avut-o tot timpul în mine, de-a lungul acestui mandat formidabil de greu. (...)-Știind că nu sunt singur, am reușit și am pus țara acolo unde trebuia să fie." 

Liderul de la Cotroceni a participat și la festivitatea de premiere a cuplurilor cu peste 50 de ani de căsătorie, cărora municipalitatea le-a organizat nunta de aur. Traian Băsescu a promis, totodată, că își va încheia mandatul de președinte la Sânnicolau Mare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Traian Băsescu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei ( 11 August 2020 )

  Lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei se întețește! Dacă până acum își anunțaseră candidatura Gabriela Firea, Nicușor Dan și Călin Popescu Tăriceanu, a venit și rândul lui Traian Băsescu să intre în cursă.

 • Băsescu vrea legalizarea prostituției, Turcescu și Ivan se opun ( 23 August 2019 )

  Ideea legalizării prostituției naște noi controverse! Fostul președinte Traian Băsescu a susținut la un post de televiziune legalizarea prostituției, pentru diminuarea fenomenului de trafic de persoane. 

 • Traian Băsescu, din nou la atac ( 16 Aprilie 2016 )

  Traian Băsescu iese din nou la rampă! Într-o postare pe Facebook, fostul șef de stat nu a ezitat să-l atace pe Vasile Blaga. 

 • Elena Udrea, la petrecere cu Traian Băsescu! ( 13 Martie 2016 )

  Elena Udrea, la petrecere cu Traian Băsescu! Fostul ministru al Turismului a mers la Cluj pentru a-l boteza pe cel de-al doilea copil al președintelui filialei locale a Mișcării Populare. La petrecere a participat și fostul șef de stat, Traian Băsescu, care a intrat pe ringul de dans imediat ce s-au auzit acordurile primei melodii. Udrea a fost îmbrăcată într-o rochie neagră scurtă. Fosta blondă de la Cotroceni a și cântat, spre deliciul invitaților.

 • Traian Băsescu anunță că din toamnă se va înscrie în PMP ( 17 August 2015 )

  Fostul șef al statului se întoarce în politică! Anunțul a fost făcut în Alba, unde Traian Băsescu a participat la "Sărbatoarea Mocanilor". El a fost primit cu pâine și sare, însă zeci de localnici l-au și huiduit.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2