Date companie
 
 
 
 

Scandal între candidații PSD și PD-L la primăria comunei tulcene Horia

RSS Știri
 
 
Data publicării : 7 Aprilie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : agresiune, primarie, scandal electoral, rivali politici
 

Scandal electoral în comuna tulceană Horia. Candidata PSD la Primărie își acuză rivalul din PD-L că ar fi în spatele unei agresiuni comise împotriva sa.

CONSTANȚA ION, candidat PSD la Primăria Horia: "Unde stau eu este o stradã întunecoasă șacolo am fost atacatã. Practic nu mi-a lipsit nimic, au vrut sã mã sperie. - V-au lovit? - Bineînteles cã m-au lovit."

Incidentul a avut loc vinerea trecută, înainte de primul tur al scrutinului local.

CONSTANȚA ION, candidat PSD la Primăria Horia: "Au vrut sã mã intimideze, sã mã facã sã renunt la cursã, dar în felul acesta m-au motivat si mai tare. Totul a fost, se stie, o înscenare politicã!"

Candidatul social-democrat neagă, însă, orice implicare.

PETRE GOLEA, candidat PD-L la Primăria Horia: "D-na candidatã a PSD-ului a vrut neapãrat sã pozeze în victimã, doar-doar si-o alege electoratul de partea ei. Nu existã nicio dovadã, nu am nicio legãturã cu acest lucru; practic, e o calomnie împotriva mea."

Localnicii din Horia nu văd cu ochi buni acest conflict.

VOX: "Am ajuns chiar sã ne omorâm unul pe altul... Nu se poate!"

VOX: "Asa s-au si exprimat- gata, am scãpat de ea, zice, nu va mai candida. Indiferent ce-ar fi, suntem cu doctrine diferite, dar asta nu înseamnã sã ne batem, sã ne omorâm unii pe altii."

In semn de solidaritate cu presupusa victima, liderii USL Crin Antonescu si Victor Ponta s-au deplasat in comună.

VICTOR PONTA, președintele PSD: "Nu o sã am liniste pânã când cei care au atacat-o pe doamna Ion nu vor ajunge în fata legii, sã rãspundã."

Poliția face cercetări în acest caz.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Vlad Voiculescu renunță la cursa pentru Primăria Capitalei ( 28 Februarie 2020 )

  Vlad Voiculescu renunță la candidatura pentru Primăria Capitalei! Candidatul partidului PLUS pentru Primăria Capitalei, a anunțat că se retrage din cursă, în condițiile în care PNL și USR îl vor susține pe Nicușor Dan.

 • Gabriela Firea susține că este pregătită de luptă pentru Primăria Capitalei ( 2 Ianuarie 2020 )

  Gabriela Firea a anunțat că va candida la alegerile locale pentru un un nou mandat de primar al Capitalei. Aceasta a precizat că se așteaptă ca 2020 să fie un an greu, dar că este „pregătită de luptă”. 

 • Calcule pentru alegeri ( 2 Iunie 2019 )

  Rareș Bogdan ar putea fi candidatul PNL pentru Primăria Capitalei! Potrivit unor surse citate de Medifax, Rareș Bogdan, cel care a deschis lista PNL la europarlamentare, ar putea fi susținut pentru funcția de primar general al Capitalei, la alegerile locale de anul viitor. 

 • 40 de autobuze, în București ( 22 Noiembrie 2018 )

  Autobuze cu internet și prize USB în București! Primarul general, Gabriela Firea, a anunțat că 40 de autobuze noi au ajuns în Capitală, iar până la sfârșitul lunii vor mai veni încă 60.

 • Beneficiarii ajutoarelor sociale, obligați să lucreze ca zilier ( 4 Noiembrie 2018 )

  Oamenii care preferă să trăiască din ajutorul social, dar fug de muncă, nu vor mai primi ajutor social. Prevederea se regăsește într-o inițiativă legislativă liberală, iar proiectul a fost depus deja la Senat. Astfel, cetățenii care...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2