Date companie
 
 
 
 

Tineri democrat-liberali din Vidra au plecat în excursie în Bulgaria, pe banii primăriei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iulie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : PDL, tineri, bulgaria, vidra, excursie
 

Zeci de tineri din comuna ilfoveană Vidra au plecat în stațiunea bulgărească Nisipurile de Aur, pe banii primăriei. Singura condiție impusă excursioniștilor de către organizatori a fost să nu își uite carnetele de membri PDL acasă.

AMBIANȚÃ "-Este o excursie organizatã de școalã? -Nu are nicio treabã... -De un sponsor anume? -Nu are nicio treabã. -Ne spuneți și nouã mai multe, vã rog? -Nu. -Dar de ce nu vreți sã vorbiti cu noi? ..."

VOX "E o excursie organizatã de organizația de tineret. -A cui? -A PDL. -S-a fãcut și anul trecut, din câte am înțeles... -A, pãi organizeazã de doi-trei ani!"

VOX "-Ne spuneți și nouã unde plecați? -Nu știu. -Nu știți unde plecați? -În excursie organizatã de primãrie. -Din banii primãriei? -Da, este pentru noi, elevii!"

VOX "-Dar cine organizeazã pânã la urmã excursia asta? -Cum cine?! Primarul!"

Primarul PDL nu a putut fi contactat pentru a comenta subiectul. Potrivit localnicilor, următoarea excursie este programată pe data de 15 august, de Sfânta Maria.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Bulgaria, pe lista galbenă ( 28 August 2021 )

  Lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost reactualizată de Comitetul Național pentru Situații de Urgență. De duminică, 29 august, Elveția, Lichtenstein și Maldive intră pe lista roșie, iar Bulgaria intră pe lista galbenă, alături de alte țări, între care Serbia, Slovenia, Albania, Japonia și Filipine.

 • Tineri recuperați de la munte ( 30 Iulie 2021 )

  Doi tineri, lipsiți de experiență și fără echipament corespunzător, au solicitat ajutorul salvamontiștilor pentru a ajunge în siguranță în orașul Codlea. Potrivit Salvamont Brașov, persoanele rătăcite au fost localizate în noaptea de joi spre vineri în Măgura Codlei, zona Piatra Albă. 

 • Trei tineri, căutați de salvamontiști la apelul unui părinte prea grijuliu ( 23 Ianuarie 2021 )

  Alarmă falsă, în cazul unor tineri bucureșteni plecați în drumeție pe Vârful Moldoveanu! O echipă de salvamontiști din Argeș a plecat, vineri seară, în căutarea celor trei tineri, după ce un părinte a anunțat că...

 • Excursie la fermă, pentru relaxare în aer liber și hrană sănătoasă ( 12 Iulie 2020 )

  Unde își pot petrece timpul liber bucureștenii care nu vor să stea ore întregi în trafic, pe drumul spre mare ori spre munte? În apropierea Capitalei există zone frumoase, amenajate pentru relaxare și distracție, unde...

 • Condiții și tarife de cazare, pe plajele din România, Bulgaria și Grecia ( 3 Iunie 2020 )

  Și la acest început de sezon estival, o vacanță all inclusive la un hotel de trei stele din Mamaia este de trei ori mai scumpă decât una în Bulgaria. Așa sunt asteaptați turiștii de câtre hotelierii de la malul românesc...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2