Date companie
 
 
 
 

Tineri democrat-liberali din Vidra au plecat în excursie în Bulgaria, pe banii primăriei

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Iulie 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : PDL, tineri, bulgaria, vidra, excursie
 

Zeci de tineri din comuna ilfoveană Vidra au plecat în stațiunea bulgărească Nisipurile de Aur, pe banii primăriei. Singura condiție impusă excursioniștilor de către organizatori a fost să nu își uite carnetele de membri PDL acasă.

AMBIANȚÃ "-Este o excursie organizatã de școalã? -Nu are nicio treabã... -De un sponsor anume? -Nu are nicio treabã. -Ne spuneți și nouã mai multe, vã rog? -Nu. -Dar de ce nu vreți sã vorbiti cu noi? ..."

VOX "E o excursie organizatã de organizația de tineret. -A cui? -A PDL. -S-a fãcut și anul trecut, din câte am înțeles... -A, pãi organizeazã de doi-trei ani!"

VOX "-Ne spuneți și nouã unde plecați? -Nu știu. -Nu știți unde plecați? -În excursie organizatã de primãrie. -Din banii primãriei? -Da, este pentru noi, elevii!"

VOX "-Dar cine organizeazã pânã la urmã excursia asta? -Cum cine?! Primarul!"

Primarul PDL nu a putut fi contactat pentru a comenta subiectul. Potrivit localnicilor, următoarea excursie este programată pe data de 15 august, de Sfânta Maria.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Excursie la fermă, pentru relaxare în aer liber și hrană sănătoasă ( 12 Iulie 2020 )

  Unde își pot petrece timpul liber bucureștenii care nu vor să stea ore întregi în trafic, pe drumul spre mare ori spre munte? În apropierea Capitalei există zone frumoase, amenajate pentru relaxare și distracție, unde...

 • Condiții și tarife de cazare, pe plajele din România, Bulgaria și Grecia ( 3 Iunie 2020 )

  Și la acest început de sezon estival, o vacanță all inclusive la un hotel de trei stele din Mamaia este de trei ori mai scumpă decât una în Bulgaria. Așa sunt asteaptați turiștii de câtre hotelierii de la malul românesc...

 • Singurătatea îi afectează cel mai mult pe tinerii adulți ( 8 Mai 2020 )

  Sentimentul de singurătate se simte accentuat în rândul tinerilor! Potrivit unui studiu făcut de Fundația Europeană pentru Îmbunătățirea Condițiilor de Viață și de Muncă, aproximativ 20% dintre persoanele cu vârsta sub 35 de ani se simt singure din cauza restricțiilor de circulație instituite în Europa. Astfel, 20% dintre persoanele sub 35 de ani se simt singure, comparativ cu doar 4% înainte de epidemie.

 • Potențialul tinerilor români, condiționat de educație și sănătate ( 12 Februarie 2020 )

  Cu educația și sănătatea de acum, un copil născut în România, în 2017, va avea, la 18 ani, o productivitate de doar 60% din potențial. Cel puțin așa rezultă din Indexul Capitalului Uman calculat de Banca Mondială, pe baza...

 • Circa 50% dintre tinerii români vor să plece din țară, pentru o viață mai bună ( 9 Februarie 2020 )

  Jumătate dintre tinerii români vor să migreze în altă țară. Potrivit sondajelor realizate de Centrul de Studii pentru Migrație, circa 50 la sută dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 34 de ani au planuri de plecare în străinătate.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2