Date companie
 
 
 
 

Tinerii liberali s-au adunat, asearã, într-un club din Capitalã

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Februarie 2013
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : liberali, tineri
 

Zeci de tineri liberali s-au adunat vineri noapte într-un club din Capitalã, la o petrecere datã în cinstea lor, de mai marii partidului. Petrecãreții au sosit rând pe rând la club, imbracati in tinute elegante. Domnișoarele au optat pentru rochii fine și tocuri înalte, domnii au purtat costume și pantofi de firmã.

VOX: "Cu cine petreceti in seara aceasta si ce costumatie v-ati ales? In aceasta seara ne bucuram sa ne intalnim cu toate celelalte filiale din tara și mi-am pus un papion, dupa cum vedeti."

VOX: "Ati ales vreo costumatie anume pentru noaptea aceasta? Ce purtati? O rochie destul de simpla, avand in vedere ca sunt in partd, trebuie sa pastrez reputatia."

Unii au pus distracția mai presus de orice. Nici nu a contat cã astãzi trebuie sã fie prezenți la cea de-a doua ședințã a Congresului Ordinar al PNL.

VOX: "Începem cu sampanie si restul este surpriza organizatorilor."

VOX: "Am venit sa ne distram. (...) Aveti de gand sa stati mult? Da, petrecem, nu? Cat de mult? Pana dimineata."

Daca tinerii s-au distrat in club seniorii din partid au chefuit la un restaurant, spun surse din interiorul formatiunii.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Tineri recuperați de la munte ( 30 Iulie 2021 )

  Doi tineri, lipsiți de experiență și fără echipament corespunzător, au solicitat ajutorul salvamontiștilor pentru a ajunge în siguranță în orașul Codlea. Potrivit Salvamont Brașov, persoanele rătăcite au fost localizate în noaptea de joi spre vineri în Măgura Codlei, zona Piatra Albă. 

 • Trei tineri, căutați de salvamontiști la apelul unui părinte prea grijuliu ( 23 Ianuarie 2021 )

  Alarmă falsă, în cazul unor tineri bucureșteni plecați în drumeție pe Vârful Moldoveanu! O echipă de salvamontiști din Argeș a plecat, vineri seară, în căutarea celor trei tineri, după ce un părinte a anunțat că...

 • Singurătatea îi afectează cel mai mult pe tinerii adulți ( 8 Mai 2020 )

  Sentimentul de singurătate se simte accentuat în rândul tinerilor! Potrivit unui studiu făcut de Fundația Europeană pentru Îmbunătățirea Condițiilor de Viață și de Muncă, aproximativ 20% dintre persoanele cu vârsta sub 35 de ani se simt singure din cauza restricțiilor de circulație instituite în Europa. Astfel, 20% dintre persoanele sub 35 de ani se simt singure, comparativ cu doar 4% înainte de epidemie.

 • Potențialul tinerilor români, condiționat de educație și sănătate ( 12 Februarie 2020 )

  Cu educația și sănătatea de acum, un copil născut în România, în 2017, va avea, la 18 ani, o productivitate de doar 60% din potențial. Cel puțin așa rezultă din Indexul Capitalului Uman calculat de Banca Mondială, pe baza...

 • Circa 50% dintre tinerii români vor să plece din țară, pentru o viață mai bună ( 9 Februarie 2020 )

  Jumătate dintre tinerii români vor să migreze în altă țară. Potrivit sondajelor realizate de Centrul de Studii pentru Migrație, circa 50 la sută dintre tinerii cu vârste cuprinse între 16 și 34 de ani au planuri de plecare în străinătate.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2