Date companie
 
 
 
 

Traian Basescu a declarat ca nu va media niciodata "problemele din legislativ"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Septembrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : traian basescu, legea pensiilor, victor ponta
 

Victor Ponta este un copil cu care se joaca unii. Declaratia apartine presedintelui Traian Basescu si a fost facuta în contextul solicitarii lansate de liderul PSD, ca seful statului sa se implice într-o mediere în Parlament. Prezent la postul public de radio, presedintele Basescu a declarat ca nu este rolul sefului statului sa medieze problemele din legislativ si ca nu este în masura sa rezolve problema legata de acuzatiile pe care PSD le-a adus presedintelui Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, cu privire la fraudarea votului pe Legea pensiilor.

Doar Curtea Constitutionala poate aprecia constitutionalitatea continutului legii respective, a mai adaugat Traian Basescu. De cealalta parte, presedintele PSD, Victor Ponta îl acuza pe seful statului ca este initiator si complice la frauda de la votul pe marginea Legii pensiilor de saptamâna trecuta din Parlament. Într-un comunicat de presa, social-democratul da asigurari ca partidul pe care îl conduce va face în asa fel încât legea prin care se taie pensiile sa nu intre în vigoare.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Băsescu vrea legalizarea prostituției, Turcescu și Ivan se opun ( 23 August 2019 )

  Ideea legalizării prostituției naște noi controverse! Fostul președinte Traian Băsescu a susținut la un post de televiziune legalizarea prostituției, pentru diminuarea fenomenului de trafic de persoane. 

 • Ponta, despre plângerea de la Parchetul ICCJ: Eu am demisionat după Colectiv, mi-am asumat răspunderea politică ( 8 Noiembrie 2016 )

  Victor Ponta a reacționat la plângerea penală depusă la Parchetul instanței supreme, astăzi, de către părinții tinerilor morți în incendiul de la Clubul Colectiv! 

 • Traian Băsescu, din nou la atac ( 16 Aprilie 2016 )

  Traian Băsescu iese din nou la rampă! Într-o postare pe Facebook, fostul șef de stat nu a ezitat să-l atace pe Vasile Blaga. 

 • Elena Udrea, la petrecere cu Traian Băsescu! ( 13 Martie 2016 )

  Elena Udrea, la petrecere cu Traian Băsescu! Fostul ministru al Turismului a mers la Cluj pentru a-l boteza pe cel de-al doilea copil al președintelui filialei locale a Mișcării Populare. La petrecere a participat și fostul șef de stat, Traian Băsescu, care a intrat pe ringul de dans imediat ce s-au auzit acordurile primei melodii. Udrea a fost îmbrăcată într-o rochie neagră scurtă. Fosta blondă de la Cotroceni a și cântat, spre deliciul invitaților.

 • Premierul Victor Ponta și-a dat demisia ( 4 Noiembrie 2015 )

  Premierul Victor Ponta a demisionat, la o zi după uriașa manifestație de protest din București. Victor Ponta a declarat că își depune mandatul și că speră că demisia guvernului său satisface cerințele oamenilor care au fost în stradă și a adăugat că este nevoie de soluții raționale. Premierul demisionar Victor Ponta a anunțat că actualul Cabinet își va îndeplini atribuțiile până la formarea noului guvern.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2