Date companie
 
 
 
 

Traian Băsescu îi ironizează pe Victor Ponta și pe Ioan Rus, pe tema actualizării listelor electorale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 August 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : basescu, ponta, autoritati, locale, electorale, recensamant, ironizat, liste, rus
 

Micul recensământ pune gaz pe foc! Directiva transmisă de Guvernul României autorităților locale, de a se mobiliza pentru actualizarea listelor electorale permanente, a provocat o reacție dură din partea președintelui suspendat, Traian Băsescu.

TRAIAN BĂSESCU, președintele suspendat al României "Atât Ponta, cât și Rus s-au așezat într-un ridicol greu de comparat cu ceva. Pregătirea falsului, falsificării listelor electorale prin recensământ, în care, fiind perioadă de vacanță, destui sunt plecați și alte vreo trei milioane sunt în străinătate, mi se pare unul din cele mai mari blufuri."

VICTOR PONTA, premierul Romaniei "De luni toata lumea ar trebui sa revina din concedii. M.A.I. e doar administratorul acelei baze de date centralizate, baza care e actualizata, sau trebuie sa fie actualiza de autoritile publice locale."

IOAN RUS, ministrul Administrației și Internelor "Dacă pentru efortul acesta primăriile noastre, consiliile județene, toți, primăria Cluj Napoca are 1000 de oameni, nu putem să facem treaba aceasta, vă propun să importăm nemți."

Traian Băsescu îi ironizează pe Ioan Rus și pe Victor Ponta, pentru soluțiile propuse în scopul actualizării listelor electorale permanente.

TRAIAN BĂSESCU, președintele suspendat al României "Îl caută pe nea Vasile să-l trimită pe coclauri. Ce te faci în satele de munte, unde sunt așezate hăt pe coline casele din kilometru în kilometru. Cred că acolo se duce însuși Rus, în satele din Carpații Orientali și Dobre, în satele din Carpații Occidentali, și iau la picior casele de pe coasta de deal."

Președintele suspendat, Traian Băsescu, spune că nu este nevoie de niciun mic recensământ. El susține că trebuie respectată legea, asta însemnând că autoritățile locale, care au înregistrate toate decesele, trebuie să constate dacă persoanele care au murit au fost radiate din evidențe sau nu. Locuitorii comunei Letea Veche, din județul Bacău, par să-i dea dreptate președintelui suspendat. Sătenilor, noua numărătoare li se pare o pierdere de vreme.

VOX "- E pierdere de timp! – De ce spuneți asta? – Păi, ce umblăm atâta cu referendumuri, cu nu știu ce, cu cutare, că ei se ceartă între ei și noi suntem tot clasa de jos!"

VOX "- Credeți că au fost nereguli la liste? – Nu cred, mai ales că în comună sunt oameni foarte cinstiți.  Dacă Guvernul are bani mulți, tot noi plătim!"

Traian Băsescu susține că, în urma actualizării corecte a listelor permanete, numărul de alegători va fi mai mare decât cel anunțat de M.A.I. Asta s-ar datora faptului că românii care au împlinit 18 ani sunt mai mulți decât cei care au decedat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Alegeri locale parțiale, în 23 de județe ( 27 Iunie 2021 )

  Alegeri locale parțiale, în 23 de județe! Cetățenii cu drept de vot din 6 orașe și din 30 de comune au fost chemați la urne, pentru a-și alege primarii ori consilierii locali. Cele șase orașe în care...

 • Liderii, la vot ( 6 Decembrie 2020 )

  Președintele țării și liderii politici au votat încă de la primele ore ale dimineții. Fiecare, a explicat pentru ce votează.

 • Nicușor Dan și-a proclamat victoria, chiar după închiderea scrutinului ( 28 Septembrie 2020 )

  Rezultatele parțiale după numărarea voturilor de la scrutinul pentru alegerile locale confirmă victoria candidatului susținut de PNL și USR-PLUS, Nicușor Dan, în cursa pentru Primăria Capitalei. Aseară, după...

 • Fostul procuror Mircea Negulescu, sub control judiciar ( 17 Iulie 2020 )

  Fostul procuror Mircea Negulescu, cunoscut sub numele de „Portocală” a fost plasat sub control judiciar, după ce a stat 24 de ore în arest! Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins propunerea...

 • Localitatea Godeni, în carantină totală ( 7 Aprilie 2020 )

  Localitate din județul Argeș, în carantină totală! Este vorba de Godeni, aproape de Câmpulung, unde, într-o singură zi, 12 persoane care participaseră la o înmormântare, au fost confirmate pozitiv la testul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2