Date companie
 
 
 
 

UNPR, fuziune cu PP-DD și parteneriat cu Federația Pensionarilor

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Iunie 2015
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : unpr, oprea, parteneriat, federatia, man, ppdd, colaborare, fuziune, pensionarilor, nedelcu
 

Uniunea Națională pentru Progresul României, formațiunea primului ministru interimar Gabriel Oprea, a fuzionat cu Partidul Poporului - Dan Diaconescu, codus de Simona Man! Cei doi lideri politici au semnat, luni, actele privind fuziunea. Totodată, Gabriel Oprea a semnat un acord de colaborare cu Federația Națională a Pensionarilor din România, organizație cu circa 500.000 de membri. Liderii UNPR configurează, astfel, o strategie clară pentru alegerile de anul viitor, cu scopul de a atrage în partid peste un milion de membri. În Parlament, Uniunea Națională pentru Progresul României avea deja majoritatea aleșilor de pe listele PPDD.

SIMONA MAN, președinte PP-DD "Unul din minusurile noastre a fost că nu am reușit să ținem aproape grupul de parlamentari. Domnul general Oprea a fost mai abil și i-a coagulat în jurul lui."

Gabriel Oprea a precizat că, în aceste condiții, ar putea să meargă la alegeri fără PSD.

GABRIEL OPREA, președinte UNPR "Avem un curent în partid, mai ales acum, cu noii colegi, care vor să candideze singuri, vom lua o hotărâre în scurt timp."

SIMONA MAN, președinte PP-DD "Am vorbit și cu domnul Diaconescu, sunt resentimente, le trăim cu toții, dar important e că azi suntem alături de un parteneriat de nădejde."

Parteneriatul cu Federația Națională a Pensionarilor este, de asemenea, o mișcare politică importantă de atragere a susținătorilor partidului condus de Gabriel Oprea.

GABRIEL OPREA, președinte UNPR "Pensionarii sunt cei care au cel mai mult nevoie de solidaritatea noastră."

PREDA NEDELCU, președinte F.N.P.R. "Rețin cu mare plăcere precizarea dumneavostră că nu doriți să lăsați pe nimeni în urmă."

Organizația pensionarilor are peste 200 de filiale municipale și rurale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2