Date companie
 
 
 
 

Vânt la pupa, pentru președintele Traian Băsescu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Iulie 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : marina, traian basescu, referendum
 

Aflat în mijlocul unei furtuni politice fără precedent, președintele suspendat, Traian Băsescu, nu a fost uitat de camarazii din marină, care l-au vizitat la sediul de campanie, pentru a-și manifesta susținerea în perspectiva referendumului.

AMBIANȚĂ TRAIAN BĂSESCU și colegii: "Da, da, sunt colegii de promoție. Uite, el e șeful promoției, comandantul Ilie." (...) Nu, pur și simplu m-au vizitat. Mă încurajează, ei mă susțin. (....) Au sunat ei că vor să vină să ne vedem."

În timp ce marinarii discutau cu șeful statului, la poartă, cerea audiență președintele "Ligii pentru președinte", George Codreanu. De formație tot marinar, acesta s-a autointitulat "cavaler al președintelui”.

AMBIANȚĂ (cavalerul sosește la sediu cu mașina inscripționată)

GEORGE CODREANU, președinte, "Liga pentru președinte": "Nu vă uitați la mine că nu am niciun populism. Deci eu sunt un luptător, cavaler al președintelui. Nu pentru Băsescu lupt, ci pentru instituția prezidențială. (...) Voi merge la toate mitingurile organizate de președinte."

A existat, însă, și un contestatar, care a agitat spiritele la sediul de campanie al președintelui.

AMBIANȚĂ protestatar:"Prea cinstite Băsescu, du-te după Năstase și ia-i și pe prea cinstiții Boc, Anastase, Udrea și toți ceilalți nemernici."

Într-un final, jandarmii l-au trimis la primărie să-și ia autorizație de protest.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Băsescu vrea legalizarea prostituției, Turcescu și Ivan se opun ( 23 August 2019 )

  Ideea legalizării prostituției naște noi controverse! Fostul președinte Traian Băsescu a susținut la un post de televiziune legalizarea prostituției, pentru diminuarea fenomenului de trafic de persoane. 

 • Consultări la Cotroceni, pe tema referendumului pe Justiție ( 4 Iunie 2019 )

  Președintele României, Klaus Iohannis a început discuțiile la Cotroceni cu partidele politice, pe tema referendumului pe Justiție. Șeful statului vrea să găsească soluții pentru implementarea rezultatelor referendumului.

 • Viorica Dăncilă a recunoscut că au fost greșeli în organizarea alegerilor ( 30 Mai 2019 )

  Viorica Dăncilă nu renunță la miniștrii de Interne și Externe! Premierul României a declarat, după discuția avută la Palatul Cotroceni cu președintele Klaus Iohannis, că nu este de acord cu demiterea ministrului de Interne, Carmen Dan, și nici cu cea a ministrului de Externe, Teodor Meleșcanu. 

 • Întrebările pentru referendumul pe Justiție, anunțate ( 25 Aprilie 2019 )

  Întrebările pentru referendumul pe Justiție au fost anunțate! Purtătorul de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, Mădălina Dobrovolschi, a anunțat că președintele a semnat decretul referitor la întrebările pentru referendumul din 26 mai.

 • Iohannis a prezentat temele referendumului ( 4 Aprilie 2019 )

  România va avea parte de referendum! Președintele Klaus Iohannis a anunțat două teme care au fost transmise Parlamentului ca fiind de interes național și urmează să fie puse în discuție la referendumul din 26 mai, interzicerea OUG în domeniul infracțiunilor și interzicerea amnistiei și grațierii pentru fapte de corupție.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2