Date companie
 
 
 
 

Victor Ponta cere Parlamentului să decidă cine merge la Bruxelles

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Mai 2012
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : traian basescu, victor ponta, Bruxelles
 

Serialul declarațiilor războinice dintre președinte și premier pare fără sfârșit. Intr-un nou episod, consumat recent, Victor Ponta a cerut Legislativului sa decida cine va reprezenta România la summitul Consiliului European din 28 iunie.

VICTOR PONTA, premierul României: ''Voi solicita Parlamentului sa dea un mandat de reprezentare la Consiliul European din 28 iunie celui pe care Parlamentul in considera indreptatit să mearga acolo."

Ponta a reamintit că miercuri va avea loc o cină neoficială, la care participă premierii din Europa.

VICTOR PONTA, premierul României: "Domnul presedinte Basescu, daca merge miercuri la cina, o sa mearga sa manânce si sa glumeasca cu ceilalti, ca pe probleme economice si de politica economica nu are nici atributii, nici sprijinul nici al majoritatii parlamentare, nici al Guvernului."

Aflat la summitul NATO de la Chicago, liderul de la Cotroceni a evitat să discute despre acest subiect.

TRAIAN BĂSESCU, președintele României: "Nu ne spuneti nimic de reprezentarea la Consiliul European? -A nu, nu e subiect aici.''

Liderii europeni se vor întâlni miercuri la Bruxelles pentru a discuta, printre altele, despre situația din Grecia și măsurile necesare pentru relansarea creșterii economice.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2