Date companie
 
 
 
 

Victor Ponta cheama sindicatele in strada, ca sa sustina motiunea de cenzura

RSS Știri
 
 
Data publicării : 19 Septembrie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : sindicalisti, motiune de cenzura, victor ponta
 

Presedintele PSD, Victor Ponta, face apel, din nou, la sindicalisti, sa iasa în strada, în ziua în care se va dezbate motiunea de cenzura. Social-democratii nu au anuntat perioada în care vor depune motiunea, întrucât asteapta momentul oportun, ca sa se asigure ca demersul PSD in Parlament va primi si votul necesar.

VICTOR PONTA, presedintele PSD: "Vrem sa ne întâlnim din nou, în strada, la momentul motiunii de cenzura din aceasta toamna, motiune care va spun direct ca îmi doresc enorm de mult sa o facem astfel încât sa fie votata de minim 236 de parlamentari! Vreau sa cream un nou proiect pentru România si speranta oamenilor se îndreapta spre noi, nu doar ca sa-l schimbam pe Boc si pe Basescu si sa salvam România din prapastia în care au adus-o!"

Potrivit Newsin, Victor Ponta a lansat apelul catre sindicalisti la Conferinta extraordinara a PSD Hunedoara. In 15 iunie 2010, ziua votului pe motiunea de cenzura initiata tot de PSD în prima sesiune parlamentara, sute de sindicalisti au marsaluit pe strazile Capitalei. Protestele vizau doua proiecte de lege prin care salariile bugetarilor erau reduse cu 25 la suta, iar pensiile cu 15 la suta.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2