Date companie
 
 
 
 

Larvik_Oltchim 34_31

RSS Știri
 
 
Data publicării : 24 Octombrie 2010
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : liga campionilor, oltchim
 

A doua infrangere pentru Oltchim in grupa C a Ligii Campionilor. Campioana Romaniei a pierdut cu scorul de 34-31, partida din deplasare cu Larvik. A fost cat pe ce ca fetele antrenate de Peter Kovacs sa obtina un rezultat pozitiv. In ciuda unui inceput mai ezitant, in care gazdele au preluat conducerea cu 9-6 in minutul 13, Oltchim a revenit si a intrat la vestiare cu un avantaj de un gol.Momentul bun nu a continuat si in partea secunda, jucatoarele lui Larvik iesind hotarate sa rastoarne scorul. Primele trei minute au fost de foc la poarta Talidei Tolnai, timp in care gazdele au marcat de cinci ori primind doar un singur gol. In continuare, meciul s-a indreptat intr-o singura directie, scorul ajung la un moment dat, la 29-22 pentru gazde.Elevele lui Peter Kovacs au recuperat din diferenta in ultimele zece minute, profitand si de relaxarea gazdelor, pe final rezultatul strangandu-se la 33-30, pentru ca in cele din urma meciul sa se termine 34-31.Dupa primele 3 meciuri disputate, clasamentul grupei C arata astfel: Larvik este liderul  grupei cu un total de 4 puncte, urmata de Oltchim, cu 2 puncte.. Locurile 3 si 4 fiind ocupate de Toulon si Randers.Pentru a accede in faza sferturilor, Oltchim trebuie sa termine grupa pe una din primele doua pozitii.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Sindicatele fac apel la guvernanți: "Salvați Oltchimul de la faliment" ( 7 August 2013 )

  Salvați Oltchimul de la faliment!" Acesta este apelul sindicatelor din cadrul combinatului chimic de la Râmnicu Vâlcea adresat guvernanților. Angajații atrag atenția că în șase luni de la insolvență nu au fost atrase fonduri pentru capitalul de lucru, planul de reorganizare a rămas în aer și investitorii nu au apărut. În plus, liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, susține că disponibilizările reprezintă următorul pas spre desființarea combinatului.

 • Administratorul special de la Oltchim a decis reducerea temporarã a activitãții combinatului ( 27 Iulie 2013 )

  Combinatul Oltchim Rm. Vâlcea, tras pe dreapta, pânã la toamn! Administratorul special al combinatului, Bogdan Stãnescu, a decis reducerea temporarã a activitãții, pânã pe 8 septembrie. În urma deciziei, peste 700 de angajați vor intra în șomaj tehnic, prin rotație. Se dorește, astfel, realizarea unei economii 260.000 de euro. Reducerea activității îi nemulțumește pe sindicaliști, care îi cer premierului Victor Ponta...

 • Întâlnire fără rezultat, între ministrul Varujan Vosganian și liderii de sindicat de la Oltchim și Arpechim, la Rm. Vâlcea ( 6 Iulie 2013 )

  Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, a purtat, vineri, discuții aprinse cu liderii sindicali de la Oltchim și Arpechim. Organizată la Prefectura Vâlcea, întâlnirea a avut pe ordinea de zi analiza situației combinatului și plata salariilor restante. Acesta a fost scenariul după care s-au derulat discuțiile de la Vâlcea, fapt pentru care mulți dintre cei prezenți au plecat acasă la fel de nedumeriți, cu privire la soarta combinatului.

 • Se reia procesul de privatizare a combinatului Oltchim Rm. Vâlcea ( 31 Mai 2013 )

  Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea se pregătește din nou pentru privatizare, la opt luni de la eșecul licitației câștigate de omul de televiziune Dan Diaconescu. Varujan Vosganian, spune că, în maximum 4 săptămâni, procedura de privatizare poate fi reluată, după ce se va crea un așazis S.P.V., adică o companie care să preia partea funcțională a Oltchim, respectiv activele, clienții și brevetele de invenții.

 • 2.000 de lei lunar, pentru disponibilizații de la combinatul Oltchim Rm. Vâlcea ( 19 Aprilie 2013 )

  2.000 de lei pe lună, timp de doi ani! Atât va primi fiecare disponibilizat de la combinatul Oltchim Rm. Vâlcea. Este vorba de peste o mie de angajați ai unității economice vâlcene, care vor pleca acasã în perioada urmãtoare. Anunțul a fost fãcut de ministrul Economiei, Varujan Vosganian, care susține că zece investitori sunt interesați de privatizarea combinatului. În timp ce investitorii se calcă în picioare ca să preia Oltchimul...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2