Date companie
 
 
 
 

Start in Campionatul Național de Raliu

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Martie 2013
Categorie : Sport | Cuvinte cheie : brasov, Francois Delecour, Campionatul Național de Raliu, Dan Gârtofan
 

La Brașov se da startul la Campionatul Național de Raliu, cea mai veche competiție de acest gen din România. Competitia de la Brasov va tine două zile, iar piloții vor parcurge 440 de kilometri dintre care 140 de kilometri la probele speciale. Cea mai spectaculoasă proba din competiție este cea de pe drumul spre Poiana Brașov care va atrage mii de spectatori. Organizatorii spun cã va fi o competiție extreme de dificilã.

 

SINCRON: BELA STOICA – Organizator

 

Dan Gârtofan este favoritul spectatorilor brașoveni. Nu a mai câștigat Raliul din 2007, dar anul acesta sperã sã iasã pe locul întâi. Giri, cum îi spun prietenii, va pilota, ca și în 2012, o Skoda Fabia S2000.

 

SINCRON: DAN GÂRTOFAN - pilot

 

La ediția din acest an s-au înscris 53 de piloți, printre care și francezul Francois Delecour, câștigãtorul Campionatului Național de Raliu de anul trecut.

 

SINCRON: FRANCOIS DELECOUR – pilot

Autoritãțiile s-au moblizat pentru acest eveniment, pentru ca spectatorii sã nu fie în pericol.

 

SINCRON: STELIAN RECHIȚEAN, inspector Șef ISU Brașov

 

Campionatul Național de Raliu a fost organizat prima datã în 1965.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cazuri de toxiinfecție alimentară, după o petrecere de botez ( 9 Februarie 2020 )

  De la petrecerea de botez, la spital! 11 persoane, printre care un copil, au făcut toxiinfecție alimentară, după ce au consumat din preparatele servite la un botez organizat într-un local din Feldioara, județul Brașov.

 • Un bărbat cu bebelușul în brațe a căzut de la etajul zece al blocului în care locuia ( 30 Ianuarie 2020 )

  Tragedie cumplită în Brașov! Un bărbat de 37 de ani s-a aruncat de la etajul 10, cu bebelușul în brațe. Potrivit presei locale, în această dimineață, bărbatul a ieșit pe balcon și s-a aruncat în gol, ținând în brațe...

 • Albumul „Istorii din `89 în benzi desenate”, lansat la Brașov ( 24 Decembrie 2019 )

  Primul album de benzi desenate despre momentul Revoluției din Decembrie 1989, lansat la Brașov! „Istorii din `89 în benzi desenate” este titlul albumului lansat, la împlinirea a 30 de ani de la Revoluție, la Muzeul de Istorie Brașov.

 • Șofer de autobuz, bătut de un polițist ( 18 Mai 2019 )

  Șofer de autobuz, bătut de un polițist, după o șicanare în trafic! Un agent de poliție, din cadrul Inspectoratului Poliției Județene Brașov, este cercetat pentru agresarea unui șofer de autobuz, angajat al Regiei Autonome de Transport Brașov.

 • Accident mortal, pe o șosea din județul Brașov ( 15 Martie 2019 )

  Accident foarte grav, în județul Brașov! O fetiță de șapte ani a murit, iar sora acesteia, de un an și două luni, și mama lor au fost găsite în stop cardio-respirator, după ce mașina în care se aflau alături de părinți a căzut într-un pârâu.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2