Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

prognoza 17-21 nov

 

Vremea în țară

La noapte
Cerul va fi noros și se vor semnala ploi, în general slabe cantitativ, pe arii relativ extinse în sud-vestul și sudul țãrii și local în rest. În zona montanã înaltã, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 1 grad în nordul Moldovei și 9 grade pe litoral. Izolat va fi ceațã.

Sâmbătă
Vremea se va menține în general închisã. În jumãtatea de sud a țãrii va ploua pe arii extinse, iar local, mai ales în Muntenia și Dobrogea, cantitãțile de apã vor depãși 10...15 l/mp. În restul teritoriului ploile vor fi locale și în general slabe cantitativ. La munte, ziua vor predomina ploile, iar noaptea, treptat se vor transforma în lapovițã și ninsoare. Spre sfârșitul intervalului, precipitații slabe, mixte vor fi posibile și în zonele deluroase din nord-vest și centru. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 13 grade, iar cele minime între 0 și 10 grade.

Duminică
Vremea va fi apropiatã de normalul termic al acestei date. Cerul va fi mai mult noros și vor fi precipitații pe arii extinse în sud-estul țãrii și local în celelalte regiuni. La munte vor predomina ninsorile, în nord, centru și vest, trecãtor, mai ales noaptea vor fi precipitații mixte, iar în rest doar ploi. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte, dar trecãtor și la cote mai reduse și pe treptele mai joase de relief, îndeosebi din sud-vestul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade, iar cele minime, în scãdere ușoarã fațã de intervalul precedent, se vor situa, în general, între -1 și 5 grade.

Luni
În vestul, centrul și nordul țãrii, vremea va fi în general închisã și temporar se vor semnala precipitații mixte, în special în a doua parte a intervalului, iar în zonele de munte va ninge. În restul teritoriului, înnorãrile vor fi temporare și doar pe arii restrânse vor fi ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri pe creste. Valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade, astfel temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 și 10 grade, iar cele minime se vor situa între -4 și 3 grade, cele mai scãzute fiind în depresiuni.

Marți
Vremea se va rãci ușor fațã de ziua anterioarã, mai ales în regiunile intracarpatice. Cerul va prezenta înnorãri accentuate în vestul, centrul și nordul țãrii, unde în prima parte a zilei vor predomina precipitațiile sub formã de lapovițã și ninsoare, iar la munte va ninge slab. În restul teritoriului, vor fi înnorãri temporare și ploi slabe cu totul izolate. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificãri în masivele montane sudice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 și 8 grade, posibil ușor mai ridicate doar în sud-estul țãrii, iar cele minime se vor situa între -6 și 3 grade.

 

Vremea în Capitală

La noapte
Cerul va fi noros și va mai ploua. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul a 5 grade.

Sâmbătă
Vremea se va menține închisã. Temporar va ploua, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 8...9 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 7 grade.

Duminică
Cerul va fi mai mult noros și temporar va mai ploua, îndeosebi în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 9...10 grade, iar cea minimã de 3...5 grade.

Luni
Vremea va fi normalã din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în timpul zilei, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 9...10 grade, iar cea minimã de -2...0 grade.

Marți
Cerul va fi temporar noros, iar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã, în scãdere ușoarã fațã de ziua precedentã se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimã va fi de -2...0 grade.

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 17 Noi. 2017

1 EUR = 4.6400 RON
0.0013
1 USD = 3.9322 RON
-0.0072
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2