Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

Meteo 28 Martie-01 Aprilie

 

Vremea in tara

La noapte
Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperaturile minime, mai ridicate decât în nopțile precedente în toatã țara, se vor încadra între 0 și 10 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaților Orientali, spre -4 grade. Se va produce brumã pe arii restrânse în Transilvania și în Maramureș și cu totul izolat în rest, în special în zonele depresionare. Spre dimineațã vor fi condiții de ceațã.

Miercuri
Vremea va fi predominant frumoasã și va deveni mult mai caldã decât în mod obișnuit pentru sfârșitul lunii martie; temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 23 de grade, iar cele minime între 3 și 10 grade, mai mici în depresiunile intramontane. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorãri temporare în cursul nopții în nord și nord-est, unde pe arii restrânse vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, iar spre sfârșitul intervalului și în regiunile estice.

Joi
Vremea se va rãci în majoritatea zonelor, mai accentuat în nordul și estul țãrii, unde valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a zilei în est și în nord-est unde izolat va ploua slab, iar dupã-amiaza și la începutul nopții în regiunile sudice unde local vor fi averse, însoțite și de descãrcãri electrice. În zona montanã pe arii restrânse vor fi precipitații slabe care la peste 1800 m altitudine vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri la munte și temporar și în celelalte regiuni, cu viteze mai mari în est și sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 grade în nordul Moldovei și 20...22 de grade în Oltenia și sud-vestul Munteniei, iar cele minime între -4 și 6 grade, ușor mai ridicate în sud-vest. Spre sfârșitul intervalului se va produce brumã local în nord, centru și nord-est.

Vineri
Vremea va fi predominant frumoasã, dar mai rece decât ar fi normal la aceastã datã în regiunile din sudul și din estul țãrii; temperaturile maxime vor fi de la 7 grade pe litoral pânã la 18 grade în Banat, Crișana și sud-vestul Transilvaniei, iar cele minime se vor încadra între -5 și 5 grade, ușor mai ridicate în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil în vest și sud-vest și mai mult senin în celelalte zone. Vântul va sufla slab și moderat, trecãtor cu unele intensificãri în sudul Banatului, nordul Moldovei și pe litoral. În jumãtatea de sud-est a teritoriului, în cursul nopții, izolat se va produce brumã. În zonele joase vor fi condiții de ceațã.

Sambata
Vremea va fi predominant frumoasã și în încãlzire. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 21 de grade, ușor mai scãzute în estul Dobrogei, iar cele minime se vor situa între 0 și 9 grade, mai mici, spre -5 grade, în depresiunile intramontane. Se va produce brumã pe arii restrânse în estul și în sud-estul Transilvaniei și cu totul izolat în rest, iar în zonele joase vor fi condiții de ceațã.

Vremea in Capitala

La noapte
Cerul va fi senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã, mai ridicatã decât în nopțile precedente, va fi 3...6 grade.

Miercuri
Vremea va fi frumoasã și va deveni deosebit de caldã pentru aceastã perioadã din an. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 21...22 de grade, iar cea minimã va fi de 6...8 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Joi
Valorile termice, deși în scãdere ușoarã, se vor situa ușor peste cele climatologic specifice la sfârșit de martie. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate dupã-amiaza și seara când vor fi averse, posibil însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în a doua parte a intervalului. Temperatura maximã va fi de 18...19 grade, iar cea minimã de 5...6 grade.

Vineri
Vremea va fi mai rece decât ar fi normal la aceastã datã, astfel cã temperatura maximã va fi de 12...13 grade, iar cea minimã de 1...2 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã unde se va produce brumã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Sambata
Vremea va fi frumoasã și se va încãlzi. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimã va fi de 3...4 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 28 Mar. 2017

1 EUR = 4.5514 RON
0.0014
1 USD = 4.1912 RON
0.0042
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2