Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

Prognoza 20-24 martie

 

Vremea în țară

La noapte
Vremea va fi deosebit de rece în cea mai mare parte a țãrii. Cerul va fi mai mult noros în interiorul arcului carpatic și va prezenta înnorãri temporare în restul teritoriului. Local se vor semnala precipitații slabe, sub formã de ninsoare la munte, în Crișana, Maramureș, Transilvania, predominant sub formã de ninsoare în Banat și mixte în Oltenia, unde vor fi și condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane, unde va spulbera zãpada. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -9 grade în Moldova și 0 grade în sudul Banatului și în vestul Olteniei. În regiunile sud-estice, pe spații mici, se va forma ceațã.

Miercuri
Vremea se va menține deosebit de rece. Cerul, mai mult noros ziua, se va degaja treptat noaptea în jumãtatea de nord a țãrii. Vor fi precipitații, mai ales în prima parte a intervalului, predominant sub formã de ninsoare în Banat, Transilvania, cea mai mare parte a Moldovei, local în Crișana și izolat în Maramureș și mixte în Oltenia, Muntenia și Dobrogea, unde pe spații mici se va forma polei. În jumãtatea de sud a teritoriului, izolat, cantitãțile de apã vor depãși 10...15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în nord-vestul țãrii și pe arii restrânse în celelalte regiuni. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 4 grade, mai ridicate pe litoral pânã spre 6 grade, iar cele minime se vor situa, în general, între -11 și -1 grad, cu cele mai scãzute valori în Maramureș. Izolat, dimineața și noaptea, va fi ceață.

Joi
Vremea va fi în continuare deosebit de rece, cu precãdere în nordul țãrii și în depresiuni, unde local, îndeosebi noaptea, va fi ger. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații, mai ales spre searã și în cursul nopții, în jumãtatea de sud a țãrii, unde vor fi mai importante cantitativ, și pe arii restrânse în celelalte regiuni. Vor predomina ninsorile, exceptând zona litoralului, unde precipitațiile vor fi mixte. Vântul se va intensifica treptat în sud, în sud-est și pe crestele montane și va avea viteze mai mari noaptea, când temporar ninsoarea va fi viscolitã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 5 grade, iar cele minime între -12 grade în nordul Moldovei și 1 grad pe litoral.

Vineri
Vremea se va menține deosebit de rece la aceastã datã. Cerul va fi mai mult noros și se vor semnala precipitații, în special pe parcursul zilei, pe arii extinse în jumãtatea de sud-est a țãrii, unde vor fi moderate cantitativ, și local în rest. Acestea vor fi mixte în Dobrogea, iar pe arii restrânse și în Banat și Crișana și mai ales ninsori în celelalte zone, astfel cã se va depune strat nou de zãpadã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în regiunile sud-estice, iar în prima parte a intervalului și în cele sud-vestice și la munte, cu viteze mai mari pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade, iar cele minime între -11 și 0 grade.

Sâmbătă
Vremea va fi mai rece decât în mod caracteristic acestei date. Cerul va avea înnorãri și pe arii restrânse se vor semnala precipitații mixte în sud și sud-vest și sub formã de ninsoare la munte. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificãri la munte și pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 și 8 grade, iar cele minime între -10 și 0 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei. Spre sfârșitul intervalului, în zonele joase vor fi condiții de ceațã
.

 

Vremea în Capitală

La noapte
Vremea va fi deosebit de rece, cu o temperaturã minimã de -5...-4 grade, mai coborâtã în zona preorãșeneascã spre -7 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab.

Miercuri
Vremea se va menține deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros și mai ales dupã-amiaza și seara temporar vor fi precipitații sub formã de ploaie, lapovițã și ninsoare și condiții de polei. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimã va fi de -3...-2 grade.

Joi
Vremea va fi în continuare deosebit de rece. Cerul va fi noros și mai ales seara și noaptea temporar va ninge, iar vântul se va intensifica treptat. Temperatura maximã va fi în jur de 0 grade, iar cea minimã va fi de -5...-4 grade.

Vineri
Vremea se va menține deosebit de rece. Cerul va fi mai mult noros și temporar, mai ales ziua, va ninge și se va depune strat nou de zãpadã. Vântul va sufla moderat cu intensificãri. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 0 grade, iar cea minimã va fi de - 5...-3 grade.

Sâmbătă
Vremea va fi mai rece decât în mod caracteristic acestei date. Cerul va mai avea unele înnorãri ziua când vor fi condiții pentru precipitații slabe, predominant sub formã de ploaie, dar va deveni variabil în partea a doua a intervalului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 2...3 grade, iar cea minimã de -7...-5 grade, mai scãzutã la periferie. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceațã.

Informații utile

 

Curs valutar : Joi, 22 Mar. 2018

1 EUR = 4.6659 RON
0.0008
1 USD = 3.7891 RON
-0.0111
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2