Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

prognoza 14-18 sept

 

Vremea în țară

La noapte
Cerul va fi parțial noros în extremitatea vesticã și în cea de nord-vest a țãrii și senin în restul zonelor. Vântul va fi moderat în regiunile vestice, iar la munte, în special pe creste, va avea intensificãri, în timp ce în restul teritoriului va sufla în general slab. Temperaturile minime se vor încadra între 3...5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19 grade pe litoral. Spre dimineațã, izolat, cu precãdere în zonele depresionare, va apãrea ceațã.

Vineri
Vremea va fi în general frumoasã, iar în sud și sud-est va deveni cãlduroasã. Cerul va fi variabil spre parțial noros în vest, în nord și în centru, dar numai izolat la munte vor fi posibile ploi slabe, în timp ce în restul țãrii se va menține mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 20...21 de grade în Dealurile de Vest și 34 de grade în Bãrãgan, iar cele minime între 7...8 grade în depresiuni și în jurul a 20 de grade pe litoral.

Sâmbătă
Vremea va fi predominant frumoasã și mult mai caldã decât în mod obișnuit la mijlocul lunii septembrie. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorãri noaptea în vestul țãrii. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri pe crestele montane și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 25...27 de grade pe litoral și 34 de grade în Câmpia Românã și în Lunca Dunãrii; minimele termice vor fi cuprinse între 7 grade în depresiunile intramontane și 22 de grade în Dealurile Banatului.

Duminică
Vremea va fi cãlduroasã în majoritatea zonelor, cu temperaturi maxime ce se vor încadra în general între 27 și 34 de grade. În vestul și în nordul țãrii, începând din orele dupã-amiezii, vor fi înnorãri temporar accentuate, averse și descãrcãri electrice; izolat cantitãțile de apã pot fi mai însemnate și vor fi condiții de grindinã. În restul teritoriului cerul va fi variabil la senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri locale, în special în vestul țãrii și la munte. Temperaturile minime, în scãdere accentuatã în regiunile vestice, vor fi cuprinse în general între 10 și 20 de grade.

Luni
Vremea se va rãcori în vestul, nord-vestul și nordul țãrii, unde temperaturile se vor apropia de cele normale ale perioadei, iar în rest va fi încã o vreme cãlduroasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate și pe arii restrânse, cu precãdere la munte, averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 20...21 grade în Dealurile de Vest și 33 de grade în Bãrãgan, iar cele minime se vor situa între 6 și 17 grade, mai ridicate pe litoral
.

 

 

Vremea în Capitală

La noapte
Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 13...14 grade, mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Vineri
Vremea va fi în continuare frumoasã și va deveni cãlduroasã. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 32...33 de grade, iar cea minimã de 15...16 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Sâmbătă
Vremea va fi în continuare frumoasã și cãlduroasã. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 33 de grade, iar cea minimã va fi de 15...17 grade.

Duminică
Vremea va fi în continuare mult mai caldã decât în mod obișnuit pentru aceastã perioadã din an. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla moderat. Temperatura maximã va fi de 33...34 de grade, iar cea minimã de 16...18 grade.

Luni
Vremea se va menține cãlduroasã, cu o maximã a temperaturii aerului de 32...33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura minimã va fi de 16...17 grade.

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 19 Sep. 2017

1 EUR = 4.5990 RON
0.0008
1 USD = 3.8373 RON
-0.0119
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2