Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

Prognoza 24-28 mai

 

Vremea în țară


La noapte
Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în regiunile nordice și sud-estice, unde pe arii restrânse se vor semnala averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în timpul ploilor, iar spre dimineațã și în Bãrãgan și sudul Moldovei. Temperaturile minime se vor situa între 5 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 18...19 grade pe litoral. Izolat în depresiunile intramontane vor fi condiții de ceațã.

Vineri
Vremea va fi caldã, dar gradul de instabilitate atmosfericã va fi în creștere. Cerul va avea înnorãri temporar accentuate și mai ales în a doua parte a zilei se vor semnala averse și descãrcãri electrice la munte, local în vestul, nordul și sud-estul țãrii și izolat în rest. Ploile vor avea și caracter torențial, astfel în intervale scurte de timp, izolat se pot cumula cantitãți de apã de peste 15...20 l/mp și vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în Bãrãgan și Dobrogea, dar de scurtã duratã și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, iar cele minime între 8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19 grade pe litoral.

Sâmbătă
Vremea va fi caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, dar mai ales dupã-amiaza și seara, instabilitatea atmosfericã va fi în creștere și se va manifesta prin înnorãri temporar accentuate și averse însoțite de descãrcãri electrice, local în zonele de munte și pe arii mai restrânse în restul țãrii. Izolat vor fi condiții de grindinã, iar îndeosebi în jumãtatea de vest a teritoriului, ploile vor avea și caracter torențial. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificãri în regiunile sud-estice, dar de scurtã duratã și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21...23 de grade pe litoral și 30 de grade, izolat în Câmpia de Vest și Câmpia Românã, iar cele minime între 9 și 19 grade.

Duminică
Vremea va fi în continuare caldã. Instabilitatea atmosfericã se va manifesta îndeosebi în a doua parte a zilei, în jumãtatea de vest a teritoriului, precum și la munte, unde vor fi înnorãri temporar accentuate și local averse însoțite de descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial și izolat va cãdea grindinã. În restul țãrii, cerul va fi variabil și doar izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtã duratã. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 29 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade.

Luni
Vremea se va menține caldã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate mai ales dupã-amiaza și seara, când se vor semnala averse însoțite de descãrcãri electrice, local îndeosebi în jumãtatea de vest și la munte. Izolat vor fi condiții de grindinã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 30 de grade, iar cele minime, în general, între 7 și 17 grade

Vremea în Capitală


La noapte
Cerul va fi temporar noros și trecãtor vor fi posibile ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã va fi de 15...17 grade.

Vineri
Vremea va fi caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, temporar cu unele înnorãri în cursul zilei, când vor fi condiții pentru averse și descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 28...29 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 17 grade.

Sâmbătă
Vremea va fi caldã. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri mai ales dupã-amiaza și seara, când vor fi condiții pentru averse, însoțite de descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimã va fi de 15...17 grade.

Duminică
Cerul va avea înnorãri temporare, dar probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusã. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 27...28 de grade, iar cea minimã de 14...16 grade.

Luni
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimã va fi de 14...16 grade.

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 25 Mai. 2018

1 EUR = 4.6288 RON
0.0045
1 USD = 3.9524 RON
0.0093
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2