Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

prognoza 20-24 martie

 

Vremea în Capitală
La noapte
Cerul va fi variabil în vestul țãrii și în extremitatea de sud-est și mai mult noros în rest. Va ploua slab, local în Oltenia, jumãtatea de vest a Munteniei și în Transilvania și doar cu totul izolat în celelalte regiuni. În zona de munte, dar izolat și trecãtor și în zonele depresionare din estul Transilvaniei precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri în sud-estul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -3 și 8 grade. Spre dimineațã în vestul și nord-vestul țãrii, izolat se va produce brumã, iar pe arii restrânse, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceațã.

Joi
Vremea va fi normalã din punct de vedere termic. Ziua, înnorãrile vor persista în Oltenia, în cea mai mare parte a Munteniei și în sudul Transilvaniei, unde pe arii restrânse va mai ploua slab, iar în rest va fi variabil. Seara și noaptea, cerul se va înnora temporar în nord și nord-est, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. La munte, izolat și trecãtor vor mai fi condiții pentru precipitații slabe mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 15 grade, iar cele minime se vor situa, în general între -4 și 6 grade, cu cele mai scãzute valori în depresiunile Carpaților Orientali. Pe arii restrânse se va produce brumã în regiunile intracarpatice și în dealurile subcarpatice din sud, iar în zonele joase vor fi condiții de ceațã.

Vineri
Vremea va fi în general frumoasã și se va încãlzi fațã de ziua precedentã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare în regiunile nordice, estice și parțial în cele centrale, dar numai izolat și trecãtor vor fi condiții sã plouã slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri în Moldova și Dobrogea, precum și în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 19 grade, iar cele minime între -1 și 9 grade. Izolat, dimineața și noaptea, în zonele joase vor fi condiții de ceațã, iar în depresiuni, de brumã.

Sâmbătă
Vremea va fi frumoasã, iar temperaturile diurne vor fi mai ridicate decât în ziua anterioarã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri în regiunile estice și sud-estice. Maximele termice se vor încadra, în general, între 12 și 20 de grade, iar minimele între -2 și 9 grade, mai scãzute în estul Transilvaniei pânã în jurul a -6 grade. Cu totul izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã, iar în estul Transilvaniei și în Moldova și de brumã.

Duminică
Vremea va fi predominant frumoasã și se va menține mai caldã decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în nord-estul țãrii, unde doar izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, iar în nordul Moldovei trecãtor va avea ușoare intensificãri. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 20 de grade, iar cele minime între -1 și 9 grade. În estul Transilvaniei se va produce brumã, iar în zonele joase, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceațã.

Vremea în Capitală
La noapte
Cerul va prezenta înnorãri și mai ales în a doua parte a nopții, vor fi condiții sã plouã slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 6 grade.

Joi
Vremea va fi normalã termic. Cerul va mai avea înnorãri în cursul zilei, dar condițiile de ploaie vor fi reduse, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 13...14 grade, iar cea minimã de 3...4 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Vineri
Vremea va fi predominant frumoasã și se va încãlzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 16...17 grade, iar cea minimã de 4...5 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã.

Sâmbătă
Vremea va fi frumoasã, iar procesul de încãlzire va continua. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã va fi de 18...19 grade, iar cea minimã de 4...5 grade, ușor mai scãzutã în zona preorãșeneascã pânã spre 1...2 grade.

Duminică
Vremea se va menține frumoasã și caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 18...19 grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 4 grade.

Informații utile

 

Curs valutar : Joi, 21 Mar. 2019

1 USD = 4.1758 RON
-0.0181
1 EUR = 4.7558 RON
-0.0049
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2