Date companie
 
 
 
 

Prognoza meteo

 
 
 

Prognoza 25-29 aprilie

 

Vremea în țară
La noapte
Cerul va fi variabil și doar izolat, în special la munte, vor mai fi înnorãri și averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între 4 și 14 grade, cu cele mai scãzute valori în estul Transilvaniei. Spre dimineațã, în sud-estul țãrii, vor fi condiții de ceațã.

Vineri
Vremea va fi în general frumoasã și mult mai caldã decât în mod obișnuit la aceastã datã, îndeosebi în regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil, cu înnorãri, averse și descãrcãri electrice, local la munte și izolat dupã-amiaza și noaptea și în centrul, apoi și în nordul și în vestul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã (mai ales noaptea în Munții Banatului), dar pe arii restrânse și în Banat, Crișana, Moldova, Dobrogea și estul Munteniei. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 și 30 de grade, mai scãzute în Dobrogea, pânã spre 14...17 grade în zona de litoral. Minimele termice vor fi cuprinse, în general, între 6 și 16 grade, cu cele mai scãzute valori în estul Transilvaniei.

Sâmbătă
În jumãtatea de vest a țãrii și în zona montanã vremea va deveni instabilã, se va rãci, înnorãrile vor fi temporar accentuate și se vor semnala averse, pe arii restrânse importante cantitativ, descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului cu aspect de vijelie și izolat grindinã. În restul teritoriului, ziua va fi o vreme în general frumoasã, ușor mai caldã decât în intervalul anterior, cu cer variabil și vânt ce va avea unele intensificãri în Moldova, Dobrogea și Bãrãgan, dar seara și noaptea, local, în special în Muntenia, se vor semnala fenomene specifice instabilitãții atmosferice. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 16 și 26 de grade, iar cele minime între 7 și 14 grade.

Duminică
În regiunile nordice, estice și centrale vremea va fi ușor instabilã, se va rãci fațã de intervalul anterior, cerul va fi temporar noros și mai ales ziua se vor semnala ploi și sub formã de aversã, pe arii restrânse însoțite de descãrcãri electrice. Izolat cantitãțile de apã vor fi însemnate. În restul teritoriului cerul va fi variabil, doar pe suprafețe mici cu înnorãri și ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri în zona montanã înaltã, dar trecãtor și în sudul și în nordul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 25 de grade, iar cele minime între 5 și 12 grade, mai scãzute în depresiuni.

Luni
Ziua vremea va fi în general frumoasã, cu cer variabil și doar pe suprafețe mici, mai ales în zona montanã, vor fi înnorãri și ploi slabe. Seara și noaptea, în cea mai mare parte a țãrii, înnorãrile se vor accentua treptat și vor fi averse și descãrcãri electrice. Izolat se vor înregistra cantitãți de apã mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificãri la munte. Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale specifice datei, astfel cã maximele se vor încadra între 17 și 27 de grade, iar minimele vor fi 6 și 13 grade.Vremea în Capitală
La noapte
Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimã se va situa în jurul valorii de 8 grade.

Vineri
Vremea va fi frumoasã și mai caldã decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximã va fi de 24...25 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 9 grade.

Sâmbătă
Vremea va rãmâne mai caldã decât în mod normal la aceastã datã. Cerul va fi variabil pe parcursul zilei, apoi se va înnora treptat, iar noaptea temporar vor fi averse, descãrcãri electrice și intensificãri de scurtã duratã ale vântului. Temperatura maximã va fi de 25...26 de grade, iar cea minimã de 11...12 grade.

Duminică
Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a zilei, când trecãtor va ploua. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificãri dupã-amiaza. Temperatura maximã va fi de 24...25 de grade, iar cea minimã se va situa în jurul valorii de 10 grade.

Luni
Ziua vremea va fi în general frumoasã cu cer variabil, iar seara și noaptea înnorãrile se vor accentua și va crește probabilitatea de apariție a ploilor. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimã va fi de 11...12 grade.

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2