Date companie
 
 
 
 

25 de procese cu completuri de 5 judecători, amânate pentru 14 ianuarie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Decembrie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : procese, amanari
 

Noi decizii în procesele completurilor de cinci judecători! Magistrații instanței supreme au hotărât ca 25 de cauze ale completurilor de cinci judecători să fie amânate pentru 14 ianuarie, în urma deciziei Curții de Apel București. La Completul numărul 1 de cinci judecători, care urma să intre în ședința de judecată din data de 3 decembrie, se află în apel cauzele lui Liviu Dragnea, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman, Sebastian Ghiță, în dosarul privind intervențiile la vârful Poliției și Parchetului Prahova, Victor Ponta, în dosarul Turceni-Rovinari și cauza privindu-l pe actualul secretar general al Guvernului, Toni Greblă. Situația a apărut după ce magistrații Curții de Apel București au admis în data de 23 noiembrie cererea lui Liviu Dragnea de a anula decizia ÎCCJ privind tragere la sorți a completurilor de 5 judecători. Decizia nu e definitivă, însă instanța a decis suspendarea executării hotărârii ÎCCJ până la soluția finală.

 

 « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Guvernul pregătește a treia rectificare bugetară ( 29 Noiembrie 2014 )

  Vești bune pentru bugetarii care au câștigat procese cu statul! Aceștia își vor primii banii în conturi pâna pe data de 12 decembrie. Anunțul a fost făcut de ministrul Bugetului, Darius Vâlcov, potrivit căruia Guvernul pregătește a treia rectificare bugetară pozitivă, de anul acesta. Propunerea de rectificare bugetară a fost publicată deja pe site-ul Ministerului de Finanțe, iar miercuri va fi adoptată, în ședința de Guvern.

 • Procese colective pentru recuperarea plăților făcute la facturile umflate la energie electrică ( 13 Iunie 2014 )

  Facturile la consumul de energie umflate de furnizori pot fi atacate la instanță! O anchetă a Direcției Naționale Anticorupție scos la iveală faptul că populația plătește prețuri nejustificat de mari, pentru energia consumată. Asociația pentru Protecția Consumatorilor a anunțat că va deschide primele procese colective, pentru recuperarea banilor plătiți în plus de populație. Ancheta D.N.A. a dezvăluit că milioane de români...

 • Omar Hayssam vrea un avocat și rejudecarea proceselor sale ( 31 Iulie 2013 )

  Omar Hayssam a solicitat instanței amânarea dezbaterii cererii de arestare, pe motiv că dorește să-și angajeze un avocat. Sirianul vrea rejudecarea tuturor dosarelor, în care este implicat, pentru aflarea adevarului. Declarația a fost făcută la Tribunalul Bucuresti, unde Hayssam a fost adus pentru a se judeca o cerere a procurorilor D.I.I.C.O.T., de arestare a acestuia, într-un dosar în care este acuzat de delapidare.

 • Grefierii, nemulțumiți de noul Cod de Procedură Civilă ( 18 Februarie 2013 )

  Intrarea în vigoare a noului Cod de Procedurã Civilã îi nemulțumește pe grefieri. Reprezentanții Federației Projust susțin cã noile modificãri ar putea duce la blocarea sistemului judiciar. Grefierii spun cã sunt puțini, nu au fost pregãtiți suficient, au primit multe sarcini în plus, iar echipamentele sunt depășite. În aceste condiții, spun ei, procesele ar putea dura mai mult. Potrivit noului Cod de Procedurã Civilã, citațiile se trimit într-un plic sigilat...

 • Doi bărbați din Iași, anchetați de D.I.I.C.O.T. pentru practicarea ilegală a avocaturii ( 8 Decembrie 2012 )

  Procurorii D.I.I.C.O.T. Iași au reușit să aresteze doi bărbați care le luau banii clienților în schimbul promisiunii că vor face totul să le câștige procesele. Impostorii au fost ridicați de oamenii legii chiar din sala de judecată și vor rămâne în arest preventiv cel puțin 15 zile. Unul dintre bărbați este acuzat de favorizarea infractorului, într-un dosar de trafic de persoane, în care și-a asumat rolul de apărător.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2