Date companie
 
 
 
 

A murit strivit de un mal de pământ

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Iunie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : pamant, mal
 

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 21 de ani din comuna Ionești, județul Vâlcea. Acesta a murit strivit sub un mal de pământ. Tânărul săpa o fântână, alături de mai mulți muncitori, în momentul în care solul nisipos s-a surpat, iar tânărul a rămas blocat la o adâncime de 12 metri.

AMBIANȚĂ: "Hai sus! Hopa! Las-o un pic jos, las-o jos! Hopa!"

Vecinii au sunat disperați la 112. Mai multe echipaje de pompieri de la ISU Vâlcea au venit de urgență la fața locului.

AMBIANȚĂ

Operațiunea de salvare a fost îngreunată de instabilitatea solului nisipos. Pompierii au încercat mai întâi să sape cu un buldoexcavator adus de la primărie. Apoi, au folosit tuburi și panouri pentru a consolida pământul.

AMBIANȚĂ

Abia după șase ore de eforturi, pompierii au reușit să ajungă la tânăr prins sub malul de pământ, însă a fost prea târziu. Medicii nu au putut decât să declare decesul.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Un bărbat a murit după ce un mal de pământ s-a surpat ( 11 August 2020 )

  Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost surprins de un mal de pământ care s-a surpat. Ore întregi s-au chinuit pompierii să-l scoată de sub pământ. Nenorocirea s-a produs între localitățile Tureni și Petrești.

 • Alunecare de teren însoțită de inundații, în stațiunea Azuga ( 11 Aprilie 2020 )

  Alunecare gravă de teren, în stațiunea Azuga, județul Prahova, urmată de inundații! Circa 130 de localnici au fost evacuați de urgență din calea surpărilor care le amenință casele.

 • Un muncitor din județul Sălaj, strivit de un mal de pământ ( 16 Iulie 2018 )

  Sfârșit tragic în cazul unui bărbat în vârstă de 48 de ani din Șimleu Silvaniei, care lucra la introducerea sistemului de canalizare pe o stradă din localitate. Muncitorul a fost îngropat de viu, după ce un mal de pământ...

 • Alunecări masive de teren, în Glodeni, județul Vâlcea ( 1 Aprilie 2018 )

  Alunecări masive de teren, în Glodeni, județul Vâlcea! Șapte gospodării au fost deja distruse de surpările care amenință și alte case din zonă. Drumul de acces către localitate este, de asemenea, distrus, diferența de nivel...

 • Sfârșit tragic pentru doi muncitori din Craiova ( 5 Decembrie 2017 )

  Anchetă la Craiova, după ce doi muncitori au murit striviți de un mal de pământ. Cei doi bărbați, în vârstă de 49, respectiv 56 de ani, executau lucrări de construcție, pe un teren privat. La un moment dat, pământul s-a surpat peste ei. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a le salva viața.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2