Date companie
 
 
 
 

A slăbit 140 de kilograme

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, isu, obezitate
 

A reușit să slăbească 140 de kilograme în doi ani! Este povestea impresionantă a unei femei din județul Constanța. În 2014, Lenuța Ionescu a fost la un pas să-și piardă viața din cauza obezității. Cântărea 250 de kilograme, avea probleme grave de respirație și nu se mai putea mișca. Medicii au dus-o la spital cu o mașină specială a ISU, pentru că nu a încăput într-o ambulanță normală. Cu ajutorul unei intervenții chirurgicale care a durat mai bine de patru ore și cu un regim strict, Lenuța a reușit aceasta scădere miraculoasă în greutate.

LENUȚA IONESCU: "Si acum țin regim ... Ceapă, urzici, legume fierte, fructe. Ce nu aveți voie? Carne, untură, grăsime. ... E greu, normal că e greu. Dar pentru sănătate ce nu faci. ... În fiecare lună mă duc la consult."

OCTAVIAN UNC, medic specialist: "Rezultatul a fost o relaxare a tegumentelor și a țesutului subcutanat, un adevărat șorț care o împiedică să meargă. ... Previzionăm o viitoare intervenție de mici corectări."

Voința de fier de care a dat dovadă a transformat-o pe Lenuța într-un model pentru familia ei.

VOX nora: "Este un alt om ... înainte stătea la pat, nici nu se ridica. Acum face toată treaba în casă. E o adevărată gospodină. Stă locului? Nu."

VOX sotul femeii: "A fost greu, foarte greu. Trebuia să mă las de muncă, să stau cu ea, să mă duc pe la spital."

Medicii sunt optimiști si spun ca Lenuța este atât de ambițioasă încât sigur va ajunge sub 100 de kilograme.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Scandal în sala de operații a Spitalului Județean din Craiova ( 8 Martie 2019 )

  Scandal la Spitalul Județean de Urgență din Craiova, după ce un medic concediat anul trecut pentru abateri disciplinare s-a întors la serviciu. Urologul Liviu Riza a intrat în blocul operator îmbrăcat în haine de stradă, chiar în timpul unei operații.

 • Daune morale, pentru o pacientă infectată cu stafilococ hemolitic în maternitate ( 28 Februarie 2019 )

  Despăgubire în cazul unei femei, care s-a infectat cu stafilococ hemolitic în maternitate. Magistrații din Oradea i-au dat câștig de cauză femeii în procesul intentat de aceasta spitalului în care a născut. Astfel, ea va primi suma...

 • Incendiu de amploare la un Remat auto din Voluntari ( 19 Februarie 2019 )

  Incendiu violent, la un punct Remat de colectare-reciclare autoturisme din Voluntari, județul Ilfov! Focul a cuprins o stivă de mașini și s-a extins rapid pe o suprafață de 1.000 de metri pătrați. Potrivit reprezentanților Inspectoratului...

 • Micul dejun, de la colț de stradă ( 16 Februarie 2019 )

  Trăim în secolul vitezei, ne grăbim, vrem să economisim timp și bani și mâncăm pe fugă de la fast-food! Totodată, vrem ca mâncarea să ne satisfacă gusturile. În fiecare dimineață, la fast-food-urile din Capitală sunt cozi. Unii cumpărători au susținut că li se întâmplă rar, și au grijă la cantitate. În schimb, alții au recunoscut că mănâncă zi de zi de la fast-food.

 • Documentele ”doctoriței” Bîrsan, false ( 13 Februarie 2019 )

  Surprizele în cazul falsului medic de la Spitalul Județean de Urgență Ilfov continuă! În urma verificărilor făcute de Ministerul Educației, a ieșit la iveală că Raluca-Daniela Bîrsan nu doar că și-a falsificat actul de rezidențiat și nu...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Vineri, 22 Mar. 2019

1 EUR = 4.7509 RON
-0.0049
1 USD = 4.1988 RON
0.0230
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2