Date companie
 
 
 
 

A slăbit 140 de kilograme

RSS Știri
 
 
Data publicării : 14 Martie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : spital, isu, obezitate
 

A reușit să slăbească 140 de kilograme în doi ani! Este povestea impresionantă a unei femei din județul Constanța. În 2014, Lenuța Ionescu a fost la un pas să-și piardă viața din cauza obezității. Cântărea 250 de kilograme, avea probleme grave de respirație și nu se mai putea mișca. Medicii au dus-o la spital cu o mașină specială a ISU, pentru că nu a încăput într-o ambulanță normală. Cu ajutorul unei intervenții chirurgicale care a durat mai bine de patru ore și cu un regim strict, Lenuța a reușit aceasta scădere miraculoasă în greutate.

LENUȚA IONESCU: "Si acum țin regim ... Ceapă, urzici, legume fierte, fructe. Ce nu aveți voie? Carne, untură, grăsime. ... E greu, normal că e greu. Dar pentru sănătate ce nu faci. ... În fiecare lună mă duc la consult."

OCTAVIAN UNC, medic specialist: "Rezultatul a fost o relaxare a tegumentelor și a țesutului subcutanat, un adevărat șorț care o împiedică să meargă. ... Previzionăm o viitoare intervenție de mici corectări."

Voința de fier de care a dat dovadă a transformat-o pe Lenuța într-un model pentru familia ei.

VOX nora: "Este un alt om ... înainte stătea la pat, nici nu se ridica. Acum face toată treaba în casă. E o adevărată gospodină. Stă locului? Nu."

VOX sotul femeii: "A fost greu, foarte greu. Trebuia să mă las de muncă, să stau cu ea, să mă duc pe la spital."

Medicii sunt optimiști si spun ca Lenuța este atât de ambițioasă încât sigur va ajunge sub 100 de kilograme.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2