Date companie
 
 
 
 

Actorul Florin „Axinte” Petrescu a împlinit 50 de ani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Aprilie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : petrecere, Axinte
 

Distracție pe cinste la petrecerea aniversară a umoristului și actorului românlui Florin „Axinte” Petrescu! La cei 50 de ani, artistul și-a sărbătorit ziua de naștere la un restaurant din Capitală. Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de muzică bună cântată live. Invitații au avut parte de surprize gastronomice din partea unor bucătari pricepuți. La petrecere au fost invitați de seama. Printre aceștia s-au numărat Cezar Ouatu, Marcel Pavel, Leo Iorga și alte persoane publice.

FLORIN „AXINTE” PETRESCU, actor

"Mă simt bine, aștept cei 300 de invitați să vină.......să iasă o petrecere frumoasă."

"Ca om și ca actor, în primul rând ceea ce s-a întâmplat cu personajul Axinte........Mereu imi spune că (Trupa Vacanța Mare) ne-ați facut copilăria frumoasă."

JULIA JIANU, interpret
"Ii urez ce îmi urez și mie... Un tip vesel și plin de viață.."

NELUȚU MĂGUREAN, interpret
"Multa sănătate….”

"La Mulți Ani, Florin, îți dorim.....un om deosebit, un caracter. Frumos, te pup."

Bucatele alese, muzica bună, jocurile de lumini și surprizele serii, toate bine puse la punct, au făcut petrecera una specială și memorabilă.

ELENA ZLATOV, interpretă
"Ii urez multa sănătate, putere de munca...La mulți ani."

Petrecerea a durat pana-n zori.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Petrecere surpriză, pentru coregraful „Start Show România” ( 23 Septembrie 2020 )

  Zi de sărbătoare, în familia Start Show România! Andrei Pîntea, cunoscut sub numele de Santy, coregraful spectacolului de televiziune produs și difuzat de Național TV în fiecare duminică, de la ora 13:00, a avut parte...

 • Relaxare totală, în Parcul Herăstrău ( 17 Mai 2020 )

  Aglomerație în Parcul Herăstrău din București, în primul weekend de la momentul intrării în starea de alertă. Însă, de respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului nici n-a mai fost vorba.

 • Programe speciale de sărbători, la Național TV ( 23 Decembrie 2019 )

  Celebrarea Nașterii Domnului și trecerea în noul an, sărbătorite la superlativ la Național TV! Artiști cunoscuți și îndrăgiți de public evoluează în programele de Crăciun și de Revelion. Piesele de muzică ușoară, populară și de petrecere...

 • 15 ani de Favorit TV ( 15 Decembrie 2019 )

  Sărbătoare mare, la Favorit TV, care împlinește, astăzi, 15 ani! Și cum poate sărbători altfel, televiziunea cântecelor noastre, decât cu un maraton de muzică autentică românească, dans și voie bună! Sunt 15 ani de când...

 • Joia de ieșeală, cu Național FM ( 29 Noiembrie 2019 )

  Joia de ieșeală, party cu Național FM, în Berăria H din capitală! Weekendul a inceput mai devreme pentru ascultătorii Național FM care au răspuns în număr mare apelului făcut de Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, gazdele emisiunii Matinal Efervescent de la Național FM. Invitați să se ocupe de buna dispoziție au fost Kamara de la Trupa Alb Negru, Juke Box cu Bella Santiago, Ralph, Domnul Problemă și Diana Enache.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2