Date companie
 
 
 
 

Actorul Florin „Axinte” Petrescu a împlinit 50 de ani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Aprilie 2019
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : petrecere, Axinte
 

Distracție pe cinste la petrecerea aniversară a umoristului și actorului românlui Florin „Axinte” Petrescu! La cei 50 de ani, artistul și-a sărbătorit ziua de naștere la un restaurant din Capitală. Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de muzică bună cântată live. Invitații au avut parte de surprize gastronomice din partea unor bucătari pricepuți. La petrecere au fost invitați de seama. Printre aceștia s-au numărat Cezar Ouatu, Marcel Pavel, Leo Iorga și alte persoane publice.

FLORIN „AXINTE” PETRESCU, actor

"Mă simt bine, aștept cei 300 de invitați să vină.......să iasă o petrecere frumoasă."

"Ca om și ca actor, în primul rând ceea ce s-a întâmplat cu personajul Axinte........Mereu imi spune că (Trupa Vacanța Mare) ne-ați facut copilăria frumoasă."

JULIA JIANU, interpret
"Ii urez ce îmi urez și mie... Un tip vesel și plin de viață.."

NELUȚU MĂGUREAN, interpret
"Multa sănătate….”

"La Mulți Ani, Florin, îți dorim.....un om deosebit, un caracter. Frumos, te pup."

Bucatele alese, muzica bună, jocurile de lumini și surprizele serii, toate bine puse la punct, au făcut petrecera una specială și memorabilă.

ELENA ZLATOV, interpretă
"Ii urez multa sănătate, putere de munca...La mulți ani."

Petrecerea a durat pana-n zori.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Folclorul românesc, la mare căutare ( 13 Decembrie 2018 )

  Favorit TV se pregătește de sărbătoare! Televiziunea cântecelor noastre împlinește 14 ani, în 15 decembrie. Sunt 14 ani de când Favorit vă cântă și vă încântă cu cele mai îndrăgite șlagăre. Ajunși la vârsta buletinului se anunță mare petrecere, la Favorit TV! Raluca Burcea va prezenta un maraton de 100 de melodii populare cunoscute iar invitați de seamă din folclorul românesc vă vor bucura sufletul.

 • Cei mai îndrăgiți artiști vor participa la un spectacol de excepție, la Național TV ( 31 Decembrie 2017 )

  Mai sunt doar câteva ore până vom trece în Noul An iar Național TV v-a pregătit o noapte incendiară! Corina Chiriac si Aurel Tămaș sunt gazdele unui chef de pomină, iar alături de artiștii Marcel Pavel, Elena Gheorghe, Maria Buză sau Mirabela Dauer vă vor aduce veselie și bună dispoziție, de Revelion.

 • Chef încheiat cu o crimă, într-o pensiune din Bistrița-Năsăud ( 6 Aprilie 2017 )

  Petrecere transformată în tragedie, într-o pensiune din județul Bistrița Năsăud! 28 de muncitori cazați în pensiunea din localitatea Piatra au petrecut toată noaptea împreuna cu 7 localnici. Spre dimineață, sub influența alcoolului...

 • Petrecere de pomină, într-o comună din Ialomița ( 24 Aprilie 2016 )

  Petrecere de pomină, într-o comună din Ialomița! Oamenii au uitat de post și s-au înfruptat cu mici, fripturi, cârnați și bere pe săturate. Spun ei că au sărbătorit, astfel, 3 evenimente: ziua comunei, Sfântul Gheorghe, dar si Floriile. Cel mai aplaudat artist a fost Nicu Paleru, care și-a sărbătorit ziua de naștere alături de săteni.

 • Petrecere mare, de ziua lui Aurel Tămaș ( 17 Aprilie 2016 )

  Petrecere mare, la Cluj-Napoca, de ziua lui Aurel Tămaș! Îndrăgitul interpret de muzică populară și-a sărbătorit aniversarea înconjurat de familie și de prietenii apropiați, acasă, la fratele său, lângă Cluj-Napoca. Aurel Tămaș a împlinit 55 de ani. Invitații au fost serviți cu bucate ardelenești, unele preparate chiar de sărbătorit.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2