Date companie
 
 
 
 

Acuzată post-mortem

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Noiembrie 2016
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : scandal, acuzatii
 

Scandal la Primăria din Buzău, după moartea suspectă a unei angajate, în luna septembrie. Mulți au spus atunci că femeia s-ar fi sinucis din cauza presiunii psihice la care era supusă de către edil. Acum, la peste două luni de la moartea funcționarei, primarul o acuză că a furat mai multe documente secrete care sa-i strice lui imaginea. Potrivit edilului, angajată era folosită de adversarii săi politici.

SINCRON PRIMAR
"S-a dus în arhivă și a zis că din ordinul meu trebuie să ridice dosarele mele fiscale... niciun lucrător, niciun funcționar din primărie nu are voie le facă publice. Din păcate, mi s-a întâmplat chiar mie."

Rivalii politici ai primarului au însă altă variantă.

VOX
"Domnul Toma Constantin, îl văd foarte revoltat cum de noi am intrat în posesia acestor documente. Nu îl vad nicidecum spunând că noi nu avem dreptate în ceea ce spunem."

Femeia, în vârstă de 50 de ani, lucra la primăria din Buzău din anul 1999 și era șefă a unui serviciu din Direcția Economică. La începutul lunii septembrie, în prima zi de concediu de odihnă, ea a căzut de la balcon și nu a mai putut fi salvată. Anchetatorii nu au stabilit încă dacă a fost vorba de un accident sau de o sinucidere.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2