Date companie
 
 
 
 

Aglomerație la mall

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Iunie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cumparaturi, masca, mall, aglomeratie, temperatura
 

Aglomerație la mall-uri! Dacă până acum oamenii și-au făcut cumpărăturile online, acum au venit să își aleagă hainele potrivite și să le și probeze înainte. Multe magazine au deschis cu reduceri și promoții.

VOX  "Sunt reduceri acum în mall? Da, avem reducere, reducere mare. Ce reduceri? La haine, la parfumuri. De cât la sută? Am văzut de 50%. A fost aglomerație astăzi în mall? Nu, nu a fost aglomerat dimineața, acum e aglomerat."

VOX 2 00.06 - 00.21 "Ce vrei să îți cumperi? De toate. Ce buget vrei să cheltuiești? O mie si ceva de lei. Cum a fost perioada asta ți-ai făcut cumpărăturile online? Da. Și a fost la fel? Nu, nu puteam să le probez."

VOX "- Ce ai făcut în perioada asta ți-ai făcut cumpărăturile online? - Am cumpărat online ce am putut să cumpăr online și în rest am așteptat să se deschidă magazinele."

Masca este obligatorie, iar fiecărui client i se ia temperatura la intrare în mall. La cabinele de probă, una este lasată liberă. Sunt și magazine unde fiecare haină, după ce a fost probata, este curățată cu aburi. Pierderile estimate, la nivelul întregii țări au fost de 20 de milioane de euro pe zi în perioada în care mall-urile au fost închise. Totodată, la nivel național peste 90.000 de angajați au fost afectați de închiderea mall-urilor. Restaurantele, cinematografele și locurile de joacă din mall-uri rămân în continuare închise, dar mâncarea poate fi cumpărată la pachet.


Aglomerație la mall

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2