Date companie
 
 
 
 

Aglomerație la mall

RSS Știri
 
 
Data publicării : 17 Iunie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cumparaturi, masca, mall, aglomeratie, temperatura
 

Aglomerație la mall-uri! Dacă până acum oamenii și-au făcut cumpărăturile online, acum au venit să își aleagă hainele potrivite și să le și probeze înainte. Multe magazine au deschis cu reduceri și promoții.

VOX  "Sunt reduceri acum în mall? Da, avem reducere, reducere mare. Ce reduceri? La haine, la parfumuri. De cât la sută? Am văzut de 50%. A fost aglomerație astăzi în mall? Nu, nu a fost aglomerat dimineața, acum e aglomerat."

VOX 2 00.06 - 00.21 "Ce vrei să îți cumperi? De toate. Ce buget vrei să cheltuiești? O mie si ceva de lei. Cum a fost perioada asta ți-ai făcut cumpărăturile online? Da. Și a fost la fel? Nu, nu puteam să le probez."

VOX "- Ce ai făcut în perioada asta ți-ai făcut cumpărăturile online? - Am cumpărat online ce am putut să cumpăr online și în rest am așteptat să se deschidă magazinele."

Masca este obligatorie, iar fiecărui client i se ia temperatura la intrare în mall. La cabinele de probă, una este lasată liberă. Sunt și magazine unde fiecare haină, după ce a fost probata, este curățată cu aburi. Pierderile estimate, la nivelul întregii țări au fost de 20 de milioane de euro pe zi în perioada în care mall-urile au fost închise. Totodată, la nivel național peste 90.000 de angajați au fost afectați de închiderea mall-urilor. Restaurantele, cinematografele și locurile de joacă din mall-uri rămân în continuare închise, dar mâncarea poate fi cumpărată la pachet.


Aglomerație la mall

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • La 1 iunie se elimină purtatul măștii pe plajă ( 6 Mai 2021 )

  Situația pandemică, analizată de premierul Florin Cîțu în timpul unei vizite la Constanța. Primul ministru speră la o cât mai bună coloaborare între operatorii economici și autorități pentru a se găsi cele mai potrivite măsuri pentru un sezon estival de succes. Reprezentanți ai industriei au venit cu soluții pentru siguranța turiștilor, aceștia oferind susținere inclusiv campaniei de vaccinare, a explicat Florin Cîțu.

 • Raluca Turcan a cerut să fie amendată ( 31 Martie 2021 )

  Raluca Turcan anunță că a cerut să fie amendată, după ce a apărut în mai multe imagini fără mască, alături de alte persoane. "A fost o neatenție pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare”, scrie Turcan pe Facebook. 

 • Haos, la Centrul de vaccinare de la Romexpo ( 29 Martie 2021 )

  Aglomerație și îmbulzeală la Centrul de vaccinare anticoronavirus de la Romexpo, din Capitală, cel mai mare din România! Și asta din cauză că dozele de vaccin au întârziat. În această dimineață, sute de persoane...

 • Au fost stabilite condițiile în care începe școala pe 8 februarie ( 5 Februarie 2021 )

  Condițiile în care va începe școala, în 8 februarie, au fost clarificate. Din start, școlile își deschid porțile în funcție de incidența infectărilor cu SARS CoV-2 la mia de locuitori. Ministerul Educației a publicat pe site-ul edu.ro...

 • Casa Radio ar putea deveni campus universitar ( 10 Ianuarie 2021 )

  Clădirea abandonată a Casei Radio din București ar putea deveni utilă, la circa trei decenii de la momentul încetării lucrărilor. Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat că are în plan să transforme...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2