Date companie
 
 
 
 

Aglomerație la subvențiile pentru animale, la Cluj

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Mai 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : subventii, aglomeratie
 

Nervi și aglomerație la coadă pentru subvențiile pe animale! Sute de fermieri din Cluj au așteptat ore bune în fața sediului APIA, ca să își depună dosarele, pentru că sistemul informatic a cedat. Mulți dintre ei au venit de la zeci de kilometri distanță.

VOX tanti:"-Numa dimineață am venit și am făcut actele și stăm la rând aici. -De cât timp, de dimineață de la 8? -Da, da. Sunt câteva ore. Da, da."

Ei au vrut neapărat să predea documentele pentru sprijinul financiar pe care îl primesc pentru animale. Însă sistemul care înregistrează dosarele nu functiona.

VOX: "N-au mers calculatoarele. Și am văzut și noi.  -Cât ați făcut până aici? -Două ore."

Oamenii nu au plecat până nu au fost siguri că vor primi banii.

VOX: "Vă folosesc banii ăștia? păi eu am o pensie de 40 de lei, îți dai seama."

Reprezentanții APIA susțin că sistemul s-a blocat din cauza volumului prea mare de dosare.

ADRIAN ZAHARIA, director, APIA Cluj: Această aplicație funcționează pe un server care e la București. Această situație e în toată țara, fiind sărbătoare, toată lumea vine. Automat sistemul este mult mai încărcat ca de obicei și aplicația funcționează un pic mai greu.

Fermierii pot depune cererile pentru ajutoarele financiare pentru animale până la sfârșitul lunii.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Haos, la Centrul de vaccinare de la Romexpo ( 29 Martie 2021 )

  Aglomerație și îmbulzeală la Centrul de vaccinare anticoronavirus de la Romexpo, din Capitală, cel mai mare din România! Și asta din cauză că dozele de vaccin au întârziat. În această dimineață, sute de persoane...

 • Ajutor financiar pentru fermieri ( 25 August 2020 )

  Fermierii care au fost afectați de secetă vor primi sprijin financiar din partea Guvernului! Valoarea totală a sprijinului este de 850 de milioane de lei.

 • Aglomerație la mall ( 17 Iunie 2020 )

  Aglomerație la mall-uri! Dacă până acum oamenii și-au făcut cumpărăturile online, acum au venit să își aleagă hainele potrivite și să le și probeze înainte. Multe magazine au deschis cu reduceri și promoții.

 • Aglomerație de coșmar, la Vama Nădlac și în alte vămi ( 17 Mai 2020 )

  O nouă zi cu aglomerație infernală, în vămile românești! Anchetele epidemiologice au dus la formarea unor cozi uriașe de mașini și au mărit mult timpul de așteptare, șoferii fiind nevoiți să stea și 8 ore, pentru a trece...

 • Ochelari de vedere gratuiți, pentru copiii din București ( 9 Februarie 2020 )

  Primarul Capitalei, Gabriela Firea, promite subvenții pentru copiii din București care au nevoie de ochelari. Edilul a anunța că, "în ciuda dificultăților financiare", va aloca peste 2 milioane de lei noului program de gratuități...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2