Date companie
 
 
 
 

Aurelian Temișan, pedepsit la "Opriți Timpul"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Martie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Opriți timpul, Aurelian Temisan
 

Noul sezon al îndrăgitei emisiuni „Opriți Timpul”, vine cu multe surprize, începând cu 22 martie! Mai sunt doar patru zile până duminică, când cortina sezonului al 12-lea se ridică pentru a dezvălui un spectacol de televiziune complet. Un show cu artiști, cântăreți, actori, dansatori, ansambluri, trupe, profesioniști din diferite domenii care vin să ne împărtășească proiectele noi în care sunt implicați dar și planurile de viitor. Prezentatorii emisiunii vor descoase fiecare vedetă în parte, astfel încât telespectatorii să afle cât mai multe din viața profesională a acestora, dar și aspecte personale. Este și cazul lui Aurelian Temișan, care și-a arătat talentele ascunse.

AMBIANȚĂ

„Corina știai că Temi a fost balerin? De aia l-am luat în poartă. Iauite-l! Poziția. Extraordinar! Daci plie, chestii dastea? Dacă îmi dai puțin să beau, fac o piruetă de nu mă mai găsesc nici eu. (...) A luat două premii la festivaluri de balet. Da, în clasa a I-a și a II-a și în a III a nu m-am mai dus ca să nu devină un obicei să iau aceste premii.”

Aurelian Temișan este portarul Naționalei Artiștilor și ne-a arătat câteva scheme.

AMBIANȚĂ 

Magia a intrat în platoul emisiunii „Opriți Timpul”, iar cunoscutul cântăreț a fost pedepsit de prima femeie magician, Cristina Strecopîtov.

AMBIANȚĂ 

„Ai ceva în buzunarul stâng de la pantaloni? Nu. Este gol? Îmi permiți să îl folosesc? Te rog! Ca să fi magicien e simplu. Ai nevoie de un truc și o privire sexy la cameră. La care cameră? Încă buzunarul e gol. Am adus două eșarfe, le voi face un nod. Ia să vedem, la ce s-a gândir Aurelian. Poți să deschizi ochii. Nu se poate așa ceva. Sunt victimă.”

Puteți vedea ce avea în buzunar Aurelian Temișan, la “Opriți Timpul!”, duminică, de la ora 13, numai pe Național TV!

AMBIANȚĂ« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Noutăti și sfaturi din modă, la Opriți Timpul! ( 4 Aprilie 2020 )

  Spectacolul de televiziune, "Opriți Timpul", vă așteaptă cu o nouă ediție de colecție! Emisiunea voastră preferată de dumincă v-a pregătit pentru a treia ediție surprize de proporții și invitați pe măsură.

 • În 29 martie, o nouă premieră "Opriți Timpul" ( 28 Martie 2020 )

  Spectacolul de televiziune, "Opriți Timpul", vă așteaptă la o nouă ediție! Distracția va fi garantată de artiști îmdrăgiți de publicul larg. Corina Chiriac, Adrian Enache și Taraful Cleante v-au pregătit multe momente de neuitat, enigme și muzică live, toate acestea alături de coregrafiile spectaculoase ale baletului High Class.

 • Noi surprize, la "Opriți Timpul" ( 26 Martie 2020 )

  Spectacolul de televiziune, „Opriți Timpul”, vă pregătește noi surprize! Mult îndrăgiții Gabriel Cotabiță și Cătălin Crișan se cunosc de o viață și sunt prieteni foarte buni.

 • "Opriți Timpul", în topul audiențelor ( 23 Martie 2020 )

  Noul sezon al spectacolului de televiziune ”Opriți timpul” a început triumfător! Emisiunea preferată de duminică, Opriți Timpul, difuzată în data de 22 Martie 2020 pe Național Tv, a realizat o medie de audiență de 306.000 de telespectatori la nivel național.

 • Gabriel Cotabiță, cadou muzical la orice pas ( 8 Martie 2020 )

  Seară de neuitat, plină de hituri, pe scena Berăriei H! Cântărețul român de muzică ușoară și pop-rock, Gabriel Cotabiță, a fost o adevărată apariție pe scenă. Gabriel Cotabiță este unul dintre cei mai iubiți interpreți din România. Alături de el, au urcat pe scenă și alte nume mari ale muzicii românești, care au umplut sala de voie bună și distracție.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2