Date companie
 
 
 
 

Aurelian Temișan, pedepsit la "Opriți Timpul"

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Martie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Opriți timpul, Aurelian Temisan
 

Noul sezon al îndrăgitei emisiuni „Opriți Timpul”, vine cu multe surprize, începând cu 22 martie! Mai sunt doar patru zile până duminică, când cortina sezonului al 12-lea se ridică pentru a dezvălui un spectacol de televiziune complet. Un show cu artiști, cântăreți, actori, dansatori, ansambluri, trupe, profesioniști din diferite domenii care vin să ne împărtășească proiectele noi în care sunt implicați dar și planurile de viitor. Prezentatorii emisiunii vor descoase fiecare vedetă în parte, astfel încât telespectatorii să afle cât mai multe din viața profesională a acestora, dar și aspecte personale. Este și cazul lui Aurelian Temișan, care și-a arătat talentele ascunse.

AMBIANȚĂ

„Corina știai că Temi a fost balerin? De aia l-am luat în poartă. Iauite-l! Poziția. Extraordinar! Daci plie, chestii dastea? Dacă îmi dai puțin să beau, fac o piruetă de nu mă mai găsesc nici eu. (...) A luat două premii la festivaluri de balet. Da, în clasa a I-a și a II-a și în a III a nu m-am mai dus ca să nu devină un obicei să iau aceste premii.”

Aurelian Temișan este portarul Naționalei Artiștilor și ne-a arătat câteva scheme.

AMBIANȚĂ 

Magia a intrat în platoul emisiunii „Opriți Timpul”, iar cunoscutul cântăreț a fost pedepsit de prima femeie magician, Cristina Strecopîtov.

AMBIANȚĂ 

„Ai ceva în buzunarul stâng de la pantaloni? Nu. Este gol? Îmi permiți să îl folosesc? Te rog! Ca să fi magicien e simplu. Ai nevoie de un truc și o privire sexy la cameră. La care cameră? Încă buzunarul e gol. Am adus două eșarfe, le voi face un nod. Ia să vedem, la ce s-a gândir Aurelian. Poți să deschizi ochii. Nu se poate așa ceva. Sunt victimă.”

Puteți vedea ce avea în buzunar Aurelian Temișan, la “Opriți Timpul!”, duminică, de la ora 13, numai pe Național TV!

AMBIANȚĂ« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Pe 10 mai, spectacolul începe la Național TV de la ora 13.00 ( 4 Mai 2020 )

  „Opriți Timpul”, din nou în topul preferințelor telespectatorilor! Spectacolul cu îndrăgita cântăreață Corina Chiriac și efervescentul Adrian Enache drept prezentatori, a realizat, ieri, o medie de audiență de 443.000 persoane la nivel național, pentru fiecare minut al emisiunii. Minutul de aur a fost atins la ora 14.59, când spectacolul de televiziune a fost urmărit de 673.000 de persoane. A fost înregistrată cea mai bună performață din acest sezon, dar și din ultimii 6 ani.

  AMBIANTA

 • 500.000 de oameni au oprit timpul, alături de noi ( 20 Aprilie 2020 )

  De Sfintele Paști, telespectatorii celui mai nou spectacol de televiziune din România, “Opriți Timpul”, au avut parte de o ediție specială maraton, de patru ore. Iar eforturile echipei care realizează emisiunea dumneavoastră preferată, din fiecare duminică, au fost răsplătite, pentru că ați ales să fiți alături de noi. 291.000 de persoane au urmărit fiecare minut din "Opriți Timpul", emisiune prezentată de îndrăgiții Corina Chiriac și Adrian Enache.

 • Noutăti și sfaturi din modă, la Opriți Timpul! ( 4 Aprilie 2020 )

  Spectacolul de televiziune, "Opriți Timpul", vă așteaptă cu o nouă ediție de colecție! Emisiunea voastră preferată de dumincă v-a pregătit pentru a treia ediție surprize de proporții și invitați pe măsură.

 • În 29 martie, o nouă premieră "Opriți Timpul" ( 28 Martie 2020 )

  Spectacolul de televiziune, "Opriți Timpul", vă așteaptă la o nouă ediție! Distracția va fi garantată de artiști îmdrăgiți de publicul larg. Corina Chiriac, Adrian Enache și Taraful Cleante v-au pregătit multe momente de neuitat, enigme și muzică live, toate acestea alături de coregrafiile spectaculoase ale baletului High Class.

 • Noi surprize, la "Opriți Timpul" ( 26 Martie 2020 )

  Spectacolul de televiziune, „Opriți Timpul”, vă pregătește noi surprize! Mult îndrăgiții Gabriel Cotabiță și Cătălin Crișan se cunosc de o viață și sunt prieteni foarte buni.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2