Date companie
 
 
 
 

Autoritățile vor vaccinarea a 10.400.000 de români până în septembrie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Ianuarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : vaccin, Florin Cîțu
 

Premierul României s-a vaccinat împotriva COVID-19! Florin Cîțu s-a imunizat sâmbătă dimineață, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central „Dr. Carol Davila” din Capitală. Șeful Executivului a venit îmbrăcat cu un tricou pe care era scris mesajul „Împreună învingem pandemia”.

FLORIN CÎȚU, premierul României

"Foarte, foarte ușoară, această vaccinare. Chiar n-am simțit nimic, asta îi spuneam doamnei asistente, că nu mi-am dat seama când a făcut vaccinul, de asta am avut și o reacție la final, m-am ridicat că nu mi-am dat seama când s-a terminat vaccinul. Mă bucur că am putut să mă vaccinez, am făcut-o atât pentru mine, cât și pentru cei din jurul meu și bineînțeles să dau un semnal de încredere pentru toți românii."

Premierul Cîțu a mai precizat că autoritățile își propun ca până în luna septembrie a acestui an, 10.400.000 de români să poată fi vaccinați împotriva COVID-19. Cea de-a doua etapă de imunizare a început ieri. În cadrul acesteia este inclus personalul din învățământ, persoanele peste 65 de ani, cele cu comorbidități, precum și persoanele care deservesc activități esențiale, cum ar fi, de exemplu, cele din cadrul Administrației Prezidențiale sau al Guvernului, precum și personalul din sectorul economic vital, cum ar fi procesare, distribuție alimente, centrale electrice, medicamente și materiale sanitare sau transport de persoane și mărfuri.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Reacții adverse, după vaccin ( 23 Februarie 2021 )

  Țara noastră ar putea primi, în aprilie, un al patrulea vaccin împotriva COVID-19! Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a anunțat că serul produs de compania Johnson & Johnson ar urma să fie autorizat la jumătatea lunii martie de către Agenția Europeană a Medicamentului, iar începând cu luna aprilie, ar putea ajunge primele doze și în România.

 • Peste 2,4 milioane de noi doze de vaccin sosesc în România în martie ( 13 Februarie 2021 )

  Florin Cîțu susține că țara noastră a fost felicitată de către Comisia Europeană pentru modul de desfășurare al campaniei de vaccinare anti-COVID! Șeful Executivului a declarat, după vizita efectuată la Bruxelles, că România va primi noi doze de vaccin în perioada următoare.

 • Vaccinul AstraZeneca, în comparație cu alte vaccinuri ( 4 Februarie 2021 )

  Vaccinul produs de AstraZeneca este recomandat persoanelor cu vârste între 18 și 55 de ani și va fi administrat în două doze, la un interval cuprins între 4 și 12 săptămâni, a declarat coordonatorul campaniei...

 • 180.000 de doze de vaccin, livrate României săptămâna viitoare ( 22 Ianuarie 2021 )

  180.000 de doze de vaccin vor ajunge în țară, săptămâna viitoare, a anunțat coordonatorul campaniei naționale de vaccinare, Valeriu Gheorghiță. Acestea se adaugă celor 130.000 care mai sunt în prezent în depozite.

 • Temeri legate de eficacitatea vaccinului împotriva coronavirusului și de perioada de imunitate ( 20 Ianuarie 2021 )

  Producătorii vaccinurilor Pfizer și Moderna, aprobate în Uniunea Europeana și folosite și în România, susțin că produsele lor au o eficacitate de circa 95% în prevenirea simptomelor ușoare și severe ale bolii COVID-19.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2