Date companie
 
 
 
 

Băieții de la Alb Negru și Roxen, invitați speciali la Matinal Efervescent

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : National FM, matinal, roxen, Opera Comica, Alb Negru
 

Mare distracție și în această dimineață la Matinal Efervescent! Realizatorii Național FM, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, i-au avut ca invitați pe băieții de la Alb Negru, care, pe lângă energia debordantă de care au dat dovadă au cântat noua lor piesă, „Vremuri noi”, dar ne-au spus și un secret.

KAMARA, RALFLO ȘI RAREȘ, artiști

„E o piesă care transmite o bună dispoziție, o piesă care ne spune practic că va fi bine, vremuri noi, că au venit vremuri noi pentru trupa Alb Negru, dar și pentru cei care ne simpatizează. Au venit doi membri noi în trupa Alb Negru. Erau pe lângă trupă, acum sunt în trupă, pentru că înainte să intri undeva, trebuie să dai târcoale. Deci acum suntem în formula de 4 și ne bucurăm foarte mult că am reușit să facem această formulă, o formulă pe care oamenii au văzut-o, dar nu cu aceeași titulatură.” 

După cum ne-au spus, abia au așteptat să meargă în studio să lucreze. Și se pare că perioada de izolare le-a priit, pentru că noua piesă face furori.

KAMARA, RALFLO ȘI RAREȘ, artiști

„Piesa a fost compusă după izolare. Cum am scăpat și noi să mergem la studio, să plecăm din casă. A fost pe aceeași formulă ca la "Mi-e sete de tine". Kmara a început versurile, Ralflo a început refrenul, am continuat și eu și a apărut această piesă foarte tare, Vremuri noi.”

AMBIANTA 

În căsuța din copac, la Opera Comică pentru Copii, a venit și Roxen, tânăra de 20 de ani care ar fi trebuit să reprezinte România la Eurovision pe 16 mai. Concursul s-a amânat din cauza restricțiilor impuse pe fondul pandemiei de COVID-19. Roxen este foarte modestă, în ciuda succesului și spune că va munci din ce în ce mai mult.

ROXEN, artist

”E foarte copleșitor și frumos, mă simt foarte mândră de mine, pentru că mă visam pe scena Eurovision când eram mică și acum… s-a întâmplat foarte repede, într-un context pe care nu mi-l imaginam.” 

Ziua de 16 mai a trecut greu, spune artista care ar fi trebuit să urce pe scena de la Rotterdam.

ROXEN, artist

”Mă gândeam la toate ședințele pe care le-am avut și cum o să fie proiectul. Ascultam melodia, închideam ochii și îmi imaginam că sunt acolo. M-am simțit foarte bine și vă mulțumesc foarte mult pentru invitație. Ținând cont că m-am trezit foarte devreme, tot peisajul și tot ce se întâmplă aici m-a făcut să mă gândesc că poate fi bună.”

La fel de plini de energie, Oana și Mihai, au avut o dimineață plină de energie și de voie bună.

OANA PARASCHIV ȘI MIHAI GĂINUȘĂ
realizatori, Național FM

”A fost o dimineață plină de voie bună, de energie, de muzică bună, pentru că am avut artiști importanți, trupa Alb Negru care s-a extins, nu mai e așa cum o știam noi, doar din 2 oameni, acum sunt 4. Alb Negru și gri. A trecut pe la noi și Roxen, am povestiti despre multe lucruri. Important e că cei care nu ne-au prins în această dimineață, live, ne pot urmări pe TV, Național 24 PLUS de la ora 11:00. Mâine o să fie Pepe, el și cu Connect-r și cu Andra au scos o super piesă. El o sa fie prezent aici, Andra prin Skype, o să fie și invitați de la Opara Comică Pentru Copii.”

Oana Paraschiv și Mihai Găinușă vă invită și mâine dimineață, de la 07.00 la 10.00, cu povești de viață și muzică de excepție.


Băieții de la Alb Negru și Roxen, invitați speciali la Matinal Efervescent

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2