Date companie
 
 
 
 

Bărbat mort în cimitir, la mormântul mamei sale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Mai 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : cimitir, infarct miocardic
 

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 54 de ani din Câmpulung Muscel. Omul a mers la cimitir, să aprindă lumânări la mormântul mamei sale. I s-a făcut rău și s-a întins pe iarbă. Un muncitor care făcea curățenie prin cimitir l-a zărit și a încercat să-l ajute. A sunat la 112, iar la cimitir a ajuns o ambulanță. Echipajul medical a încercat 40 de minute să îl resusciteze pe bărbatul care zăcea pe pământ, fără semne vitale. A fost în zadar. Medicii au stabilit că omul a făcut infarct miocardic. Cunoscut cu probleme cardiace, el s-a încumetat să plece de acasă pe o vreme călduroasă și să urce panta către cimitir. Efortul depus i-a adus sfârșitul. Bărbatul nu era căsătorit, nu avea copii, iar singura rudă era o soră stabilită în Brașov. « înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Un polițist din Suceava s-a împușcat în cap ( 6 August 2019 )

  Un polițist a fost găsit împușcat în cap, în apropierea unui cimitir! Potrivit IPJ Suceava, polițistul, în vârstă de 32 de ani s-a împușcat în cap, ieri, cu pistolul din dotare, în mașina personală, pe un deal de la marginea orașului Suceava.

 • Comemorarea lui Eminescu, la Cimitirul Bellu ( 15 Iunie 2019 )

  Mihai Eminescu, comemorat cu onoruri, la Cimitirul Bellu din București, acolo unde este își doarme somnul de veci. Astăzi, 15 iunie, se împli­nesc 130 de ani de la moar­tea geniului poeziei românești, Mihai Eminescu.

 • Marș de solidaritate, pentru Cimitirul Valea Uzului ( 9 Iunie 2019 )

  Marș de solidaritate, în cazul cimitirului de la Valea Uzului! Peste 300 de români și maghiari au participat la o adunare de solidaritate interetnică româno-maghiară, sîmbătă după-amiază, în Piața Unirii din Cluj-Napoca.

 • Cimitir distrus din cauza alunecărilor de teren ( 22 Aprilie 2015 )

  Cimitir dintr-o comună din Buzău, afectat de alunecări de teren! Zece morminte au fost distruse după ce malul pe care erau amplasate s-a surpat în urma ploilor din ultima perioadă. Cei care și-au îngropat rudele acolo au primit de la autorități alte locuri de veci pentru a putea strămuta sicriele cu rămășițele apropiaților. 

 • Celebrul cascador-actor Szobi Cseh a fost înmormântat cu onoruri militare, pe Aleea Actorilor din Cimitirul Beluu ( 3 August 2014 )

  Celebrul cascador Szobi Cseh a fost înhumat, duminică, pe Aleea Actorilor, din Cimitirul Bellu, cu onoruri militare. Trupul neînsuflețit fusese depus, sâmbătă dimineață, la capela cimitirului, acolo unde sute de persoane au venit să-i aducă un ultim omagiu îndrăgitului artist. Printre cei care au trimis coroane de flori și au transmis condoleanțe familiei s-au numărat președintele Traian Băsescu și premierul...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2