Date companie
 
 
 
 

Bărbatul din Mediaș, care și-a ucis din gelozie vecina, a fost reținut

RSS Știri
 
 
Data publicării : 12 Martie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Medias, criminal
 

Criminalul din Mediaș, obsedat de vecina lui, a fost reținut. S-a întâmplat imediat după ce medicii l-au externat. Bărbatul fusese internat în spital pentru că a încercat să-și ia viața după crimă. Anchetatorii au descoperit că tânărul și-a planuit în detaliu crima cu câteva zile înainte. 

AMBIANȚĂ criminalul: "-Ce s-a întâmplat? Te-ai supărat pe ea? Îti pare rău? Ce a fost atunci? - Normal că îmi pare rău. (...) - Acum poți trăi fără ea? - Încerc." 

Tânărul este acuzat de crimă cu premeditare și a fost reținut pentru 24 de ore. Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 31 de ani a intrat în casa victimei sale de mai multe ori, fără ca aceasta să știe. El făcuse o obsesie pentru femeie și devenise foarte gelos după ce ea nu i-a răspuns la avansuri. Cu câteva zile înainte să comită crima, ucigașul a descris în detaliu într-un bilet ce avea să facă. 

VOX, procuror: "Este un introvertit care foarte greu își exprimă ideile. (...) Biletul este scris cu cel puțin două zile înainte de comiterea faptei, dovada că este premeditată." 

În seara crimei, atacatorul și-a urmărit victimă și a intrat peste ea în casă. După ce a ucis-o pe tânără, bărbatul a încercat să se sinucidă. El urmează să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • În pregătire, OUG care prevede închisoare pe viață pentru criminali, violatori și pedofili ( 9 August 2019 )

  Ordonanță de urgență care să prevadă inchisoare pe viață! Asta pregătește Guvernul României, după ce cazul de la Caracal a scos la iveală șubrezenia sistemului și faptul că legile blânde favorizează infracționalitatea.

 • Monstrul din Caracal și-a recunoscut crimele ( 28 Iulie 2019 )

  Monstrul din Caracal a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra și pe Luiza. Anunțul a fost făcut de avocatul Bogdan Alexandru. BOGDAN ALEXANDRU, avocdat din oficiu: "Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor.

 • O fată de preot a vrut să-și omoare prietena ( 28 Martie 2019 )

  O fată de 18 ani, elevă la un colegiu renumit din Ploiești, este cercetată de procurori pentru că ar fi încercat să își ucidă cea mai bună prietenă, după un plan criminal, gândit mai multe zile.Cea care a vrut să își omoare prietena...

 • Tudorel Toader, amenințat cu pușcăria, pentru dezinformare ( 18 Ianuarie 2019 )

  Tudorel Toader, amenințat cu plângere penală pentru dezinformare! Sindicaliștii din Administrația Penitenciarelor îl acuză pe ministrul Justiției că a afirmat că autorul crimei de la Mediaș nu a beneficiat de Legea recursului compensatoriu...

 • Criminalul evadat din Penitenciarul Poarta Albă, capturat de polițiști ( 4 August 2017 )

  Criminalul evadat din Penitenciarul Poarta Albă a fost prins! Deținutul ispășea o pedeapsă pentru uciderea unui copil, iar peste câteva luni, situatia lui urma sa fie discutata, în vederea eliberării...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2