Date companie
 
 
 
 

Bucatarii si-au asteptat clientii cu mancaruri de Paste

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Aprilie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucatari, restaurante, paste
 

De Paște, toată lumea își dorește să aibă pe masã bucate cât mai gustoase. Cei care nu au avut timp sau nu se pricep sa gateasca, au putut sa aleaga sa manance la un restaurant. Acolo, bucătarii s-au pregătit pe îndelete, încă de la primele ore ale dimineții. Totul pentru ca meniul să arate perfect, iar clienții să fie mulțumiți.

MIRCEA NICULESCU, bucătar-șef: "Masa traditionalã, fiind Pastele, normal trebuie sã includã drobul, carnea de miel, cozonac și asa mai departe. (...) Avem douã tipuri de pulpã de miel. Una în stil românesc, traditională, cealaltã este gãtitã în stil mediteranean, cu foarte multe ierburi, coajã de lãmâie, suc de lãmâie."

Bucătarii au gãtit mâncărurile tradiționale pentru Paște, pe care le-au combinat cu alte specialitãți internaționale.

BRUNO VICIBELLI, bucătar: "Dupã cum vedeți avem foarte multe opțiuni. Vom avea paste proaspete, mozzarella cu roșii, ton, deci foarte multe opțiuni. (....) Este o mâncare foarte gustoasă și ușoară."

Atenție totuși. Unii au tendința de a se bucura prea tare de bunătățile de la care s-au abținut în post, ajungând astfel chiar la urgențe.



« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu



 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2