Date companie
 
 
 
 

Bursa locurilor de muncă pentru romi, in Capitala

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 Iunie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : angajatori, job, bursa locuri de munca romi, aplicanti
 

Cetățenii de etnie romă din Capitală au avut șansa de a-și găsi un loc de muncă, însă cei mai mulți dintre ei s-au dus doar din curiozitate la Târgul de job-uri care le era destinat. Când a trebuit să treacă la lucruri serioase, aplicanții au bătut în retragere, susțin angajatorii.

VOX: "Foarte putini care doresc sã munceascã..."

VOX: "Este foarte mare cerere, dar oamenii nu îsi vãd de treabã. Practic, ce si-ar dori? - Si-ar dori muncã mai putinã si bani mai multi."

Pliantele firmelor de construcții au fost mototolite de vizitatori. Cel mai căutat a fost postul de paznic.

VOX: "Am aplicat pentru postul de agent de pazã, în primul rând, si, al doilea, lucrãtor comercial."

La târg au fost prezentate peste 600 de locuri de muncă, de la dulgher, electrician, instalator, la mãcelar sau ospãtar.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Piața muncii, în derivă ( 19 Octombrie 2018 )

  Mii de locuri de muncă vacante, puțini interesați! 155 de agenți economici au oferit 7.700 de joburi, la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, desfășurată în Capitală. Puțini au fost însă cei care au venit să își caute de lucru.

 • Noi obligații ale angajatorilor privind contribuțiile CAS și CASS ( 13 Iulie 2017 )

  Guvernul vrea ca angajatorii să achite contribuțiile CAS și CASS la nivelul salariului minim brut pe țară, pentru salariații cu timp parțial de muncă, indiferent dacă remunerația este sub nivelul salariului minim.

 • Bani de la stat pentru angajarea tinerilor ( 31 Martie 2017 )

  Veste bună pentru tineri! Executivul a hotarât să suporte plata salariului minim pe economie pentru ucenici și stagiari. Angajatorii vor primi câte 250 euro pe lună, dacă încadrează în muncă ucenici și 300 euro...

 • Detectorul de minciuni, ”probă” la angajare ( 22 Mai 2015 )

  După ce s-au lovit de recomandări false atașate la CV-uri și au avut parte de angajați care i-au furat, patronii au devenit precauți. La ora actuală, apelează tot mai des la detectorul de minciuni, pentru testarea candidaților. Angajatorii vor să se asigure, astfel, că viitorii angajați spun adevărul despre experiența lor profesională, dar și cu privire la caracterul lor.

 • Cozi imense la bursa locurilor de muncă ( 25 Aprilie 2015 )

  Răbdare împletită cu speranță, la bursa locurilor de muncă! Mii de oameni aflați în căutarea unui loc de muncă au stat la coadă încă de la prima oră a dimineții, la târgurile de joburi organizate în București și în alte orașe din țară, doar-doar vor găsi un job. În București au fost puse la dispoziție peste 5.500 de locuri de muncă. Cele mai multe oferte au fost pentru șomerii fără facultate, în domenii precum producția...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2