Date companie
 
 
 
 

Câini morți din cauza frigului

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Martie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : frig, caini
 

Temperaturile scăzute din ultima perioadă au făcut victime și printre animale. La padocul unui ONG din Galați, cinci câini au murit din cauza frigului. Trei dintre ei au fost găsiți înghețați, iar doi au fost duși la veterinar. Din păcate însă, și aceștia și-au pierdut viata din cauza hipotermiei. Alte patrupede au avut nevoie de îngrijiri medicale având degeraturi la membre. Din cauza frigului, îngrijitorii au o probleme și cu apa, dar și cu mâncarea, care îngheață foarte repede. Cum la padoc nu exista lemne, îngrijitorii nu le pot nici prepara, nici încălzi hrana.

AMBIANȚĂ: "Ăștia sunt ultimii, ultimii doi din cei 5, i-am găsit dimineață, mai avem încă 3 pe care i-am găsit, în total aven cinci."

VOX: "Condiții, au condiții decente în adăpostul vechi acolo au cuști cu paie, paiele sunt recomandate și sunt exceptionale pentru perioada friguroasă, câinii se adaptează foarte bine acestor condiții, dar pentru unii dinte ei se pare că nu a fost suficient tot ceea ce am încercat noi să le oferim."

VOX: "Avem de ceva timp temperaturi foarte scăzute și ne confruntăm cu animaluțele în vârstă care din păcate unele dintre ele nu au rezistat, avem și pierderi, încercăm să facem tot posibilul să ii încălzim, nu avem loc pentru toți."

Administratorul padocului speră ca oamenii să-i ajute și să doneze hrana uscată pentru câini, dar și paie pentru a putea fi puse în cuști.

VOX: "Domnișoară de trei ori pe zi, uite rapid într-o oră a înghețat, sunt mari probleme cu apa și ne descurcam foarte greu și cu mâncarea, asta e una la mână, medicamente că nu avem, sunt bolnavi le mai dăm câte ceva de burtă de asta."

AMBIANȚĂ

În padocul de la Galați sunt peste o mie de câini, dar și cai și măgari.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Trei câini au omorât toți cangurii de la Grădina Zoologică din Timișoara ( 23 Septembrie 2020 )

  Masacru, la Grădina Zoologică din Timișoara! Trei câini au reușit să pătrundă în habitatul cangurilor și au ucis toate cele șase animale existente în spațiul respectiv, adică, doi masculi si patru femele.

 • Fiul primarului din Crizbav a tăiat degetul unui băiat și l-a dat la câini ( 2 Iulie 2020 )

  Fiul primarului din comuna Crizbav, proprietar de stână, este acuzat că a tăiat cu toporul degetul unui adolescent și l-a dat la câini. Victima, care nu are familie, a muncit la stâna acestuia, însă, din cauză...

 • Câini găsiți împușcat, pe un câmp din județul Suceava ( 16 Ianuarie 2020 )

  Trei câini au fost găsiți împușcați pe un câmp de lângă comuna Cornu Luncii! Descoperirea macabră, a fost făcută chiar de stăpânii câinilor, care au sunat la 112. Potrivit inspectoratului de Poliție Suceava, animalele...

 • Hora Bucovinei, la Bucșoaia ( 20 Mai 2019 )

  Joc și voie bună în inima Bucovinei! Zeci de mii de oameni au luat parte la sărbătoarea "Hora Bucovinei", organizată în localitatea Bucșoaia, din județul Suceava. Evenimentul care a devenit o tradiție în rândul bucovinenilor...

 • Campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor fără pedigree ( 7 Noiembrie 2018 )

  Campanie de sterilizare gratuită a câinilor și pisicilor fără pedigree! Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor derulează în București o astfel de campanie, în cadrul căreia vor fi sterilizați, în total, 3.600 de câini...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2