Date companie
 
 
 
 

Trei câini au omorât toți cangurii de la Grădina Zoologică din Timișoara

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Septembrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : timisoara, zoologica, caini, canguri, pasare, emu
 

Masacru, la Grădina Zoologică din Timișoara! Trei câini au reușit să pătrundă în habitatul cangurilor și au ucis toate cele șase animale existente în spațiul respectiv, adică, doi masculi si patru femele.

MONICA APOSTOL, reporter „Câinii au atacat și pasărea Emu, dar aceasta, din fericire, a scăpat nevătămată, reușind să sară gardul și să fugă. Îngrijitorii au recuperat-o abia în zori, când au găsit-o plimbându-se pe alei. Ei spun că la canguri a fost altă situație, deoarece, atunci când sunt speriați, li se blochează mușchii și nu mai pot să se miște.”

Potrivit reprezentanților Zoo Timișoara, câinii au sfâșiat cangurii, dar nu au mâncat din cadavrele lor. Îngrijitorii grădinii nu pricep cum au reușit câinii să pătrundă în incintă. O variantă ar fi, totuși, că au săpat pe sub gard, croindu-și astfel, calea spre interior. Doi dintre câinii care au atacat cangurii de la Zoo au fost prinși de angajații de la firma de ecarisaj. Administratorul Zoo Timișoara, Călin Călămar, spune că sunt îngrijiți și nu par a fi maidanezi. Unul este ciobănesc german, iar celălalt aduce a Rottweiler. Deocamdată, câinii nu au fost revendicați de stăpâni. În cazul în care vor fi identificați, stăpânii câinilor vor trebui să plătească daunele de la Zoo.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2