Date companie
 
 
 
 

Câini salvați de la eutanasiere, în Brașov

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Martie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : brasov, caini, maidanezi, distanta, adoptati
 

Câinii fără stăpân din Brașov, salvați de la eutanasiere! Cei care au vrut să aibă un prieten devotat pe care să-l viziteze din când în când și cu care sã împartă momente prețioase, au adoptat deja, la distanță, mai mulți maidanezi.

AMBIANȚĂ "Ea e Mami, ea e Nuți blonda și el e Jimmy."

Stăpânii câinilor adoptați îi viziteazã aproape zi de zi, le aduc mâncare și îi scot la plimbare.

VOX "- Ce înseamnã aceastã adopție la distanță? - Înseamnă că trebuie sã venim cât mai des, înseamnã cã trebuie să avem grijã de ei, sã le asigurăm cât putem hranã."

VOX "Mai am un rotweiler și bănuiesc cã nu se împacã bine și prefer sã am grijă de el așa. E păcat de ei, că îs frumoși toți."

VOX "Nu trebuie să îl țin acasã, dar îi pot aduce mâncare și, astfel, el va supraviețui."

Alți iubitori de animale au luat patrupedele acasã, pentru că nu s-au mai putut despărți de ele.

VOX "Câinele meu tocmai a murit acum o sãptãmânã. Aveam un labrador negru. Cred că a venit momentul sã adopt unul. "

VOX "Mi s-a pãrut unul dintre cei mai inteligenți, foarte afectuos, a venit din prima la noi. Parcă face parte din familie deja."

VOX "L-am adoptat chiar în prima zi, când am venit sã lucrez ca voluntar. A fost dragoste la prima vedere. Nu eu l-am ales, el m-a ales pe mine.

Început de curând, la Brașov, programul de adopții la distanță poate fi deja considerat un succes. În adăpost mai sunt 200 de câini fără stăpân. Dacă nu vor fi adoptate, cel mai probabil, patrupedele vor fi eutanasiate.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Vedete la Zoo ( 4 August 2021 )

  Primii pui de panda roșu născuți în România, la Grădina Zoologică din Brașov, au fost prezentați publicului, la opt săptămâni de la naștere. Sunt puii lui Peggy și Benji, singurele exemplare de panda roșu din țara noastră. Micuții au trecut cu bine de perioada critică, iar acum se dezvoltă normal.

 • 12 persoane, reținute în urma perchezițiilor în spitalele suport COVID din Brașov și Harghita ( 4 Decembrie 2020 )

  12 persoane, printre care și șeful Biroului de Operațiuni Speciale Brașov, au fost reținute în urma perchezițiilor efectuate, joi, în patru spitale suport COVID din municipiul Brașov și din județul Harghita. Procurorii anticorupție...

 • Telemedicina, accesibilă prin OUG ( 19 Noiembrie 2020 )

  Românii vor putea accesa servicii medicale de la distanță! Guvernul a aprobat Ordonanța de Urgență care prevede posibilitatea furnizării serviciilor medicale la distanță, prin telemedicină, de către toți profesioniștii...

 • Lucrul la distanță, normalitate și în România ( 12 Octombrie 2020 )

  Munca de acasă, la ordinea zilei! 80% dintre companii sunt de părere că munca la distanță este noua normă pe piața muncii, potrivit unui sondaj realizat de PricewaterhouseCoopers. Iar peste 53% dintre companii au creat și au implementat o politică în acest sens. 

 • Trei câini au omorât toți cangurii de la Grădina Zoologică din Timișoara ( 23 Septembrie 2020 )

  Masacru, la Grădina Zoologică din Timișoara! Trei câini au reușit să pătrundă în habitatul cangurilor și au ucis toate cele șase animale existente în spațiul respectiv, adică, doi masculi si patru femele.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2