Date companie
 
 
 
 

Câstigãtorul marelui premiu la Loto are 60 de ani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Noiembrie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : loto, castigator
 

Premiul cel mare de la Loto a ajuns la o familie sãracã din judetul Gorj. Norocosul câstigãtor vrea acum sã-si aducã acasã întreaga familie plecatã la muncã în Italia pentru a face rost de bani. El a ridicat deja cele 2 milioane de euro. În urmã cu mai multi ani, bãrbatul ar fi fãcut puscãrie pentru cã a furat animale.

VOX, rudã: "Sã le dea bani la copii, sã le cumpere ceva (...) sã le cumpere la copii câte un apartament pe aici!"

Bãrbatul locuia singur pentru cã nici sotia, nici cei trei copii nu si-au gãsit locuri de muncã aproape de casã. Unul dintre fii este la Bucuresti, altul la Timisoara, iar fiica, ginerele si sotia sunt în Italia, la muncã. Câstigãtorul marelui premiu avea bagajele fãcute sã plece si el în Italia sã-si vadã sotia.

VOX: "Cum e sa fiti vecinã de miliardar? E foarte bine. Noi ii tinem pumnii cã ajungem si noi bogati, cei saraci!"

În urmã cu mai bine de 20 de ani, milionarul ar fi fost arestat pentru cã a furat mai multi berbecuti si hranã pentru animale de la un CAP. Cel mai mare premiu din istoria loto 6 din 49, de aproape 49 de milioane de lei, a fost câstigat tot anul acesta, pe 14 iunie.
« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Teodorovici vrea să ia bani de la Loto, pentru spitale și școli ( 17 Iunie 2018 )

  Bani de la Loto pentru spitale și școli. Ideea aparține ministrului de Finanțe, Eugen Teodorovici, care a anunțat că va avea o discuție, săptămâna viitoare, cu șeful Loteriei Române. Împreună, vor analiza care sunt cele mai bune...

 • Bucureștiul are un nou logo, după descalificarea primului câștigător ( 5 Mai 2017 )

  Primăria Capitalei a ales un alt logo pentru București, după ce câștigătorul inițial a fost descalificat, deoarece lucrarea lui semăna izbitor cu unul dintre logo-urile orașului Taipei. Câștigător a fost desemnat acum logo-ul clasat...

 • 2015, fără noroc la LOTO 6/49 ( 20 Decembrie 2015 )

  Anul 2015 s-a dovedit fără noroc pentru jucătorii împătimiți la LOTO. Luna aprilie a fost singura în care un norocos a ghicit toate numerele câștigătoare la extragerea 6/49 și a intrat în posesia premiului în valoare de 13.500.000 de lei. Din mai și până acum, banii au tot fost reportați, astfel că, acum, potul cel mare trece de 29.000.000 de lei.

 • Gălățenii au găsit cheia succesului la 6 din 49. Au fost date patru premii la categoria I ( 6 Februarie 2014 )

  Orașul Galați - capitala câștigurilor loto! Se pare că gălățenii au găsit cheia succesului la 6 din 49. Duminica trecută, premiul la categoria întâi a mers tot la o agenție din orașul de pe malul Dunării. Mai exact, la aceeași agenție la care, anul trecut, a fost câștigat al doilea cel mai mare premiu din istoria Loteriei Române, de 11 milioane de euro.

 • Marele premiu la 6/49 a fost câștigat! ( 31 Decembrie 2013 )

  Marele premiu la Loto 6/49 a fost câștigat! Premiul, pus în joc, luni, la categoria întâi a jocului Loto, de aproape 1,9 milioane de lei, a fost câștigat în urma extragerii suplimentare de Anul Nou. Un singur jucător a ghicit toate cele șase numere extrase, respectiv 11, 34, 30, 3, 9 și 5. Potrivit Loteriei Române, biletul norocos a fost jucat la o agenție din Galați și a fost completat cu o variantă simplă. Prețul biletului a fost de 10 lei.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2