Date companie
 
 
 
 

”Ceasuri de Folclor”, un nou format de cântec și veselie, la Favorit TV

RSS Știri
 
 
Data publicării : 8 Aprilie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : ceasuri, folclor, emisiune, cantec, raluca, favorittv
 

Zâmbete și voie bună, la o nouă ediție a emisiunii ”Ceasuri de Folclor” difuzată de Favorit TV! Prezentatoarea Raluca Diaconu vă invită, în fiecare miercuri, între orele 19,00 si 22,00, să vizionați ediții în premieră ale acestei apreciate emisiuni, într-un format nou, adaptat noilor condiții impuse de instituirea stării de urgență în România. Iubitorii muzicii populare pot urmări prima editie, chiar în această seară, de la ora 19.00.

RALUCA DIACONU, prezentator "Ceasuri de folclor" "Oameni buni, de miercurea aceasta începând, televiziunea Favorit pregătește ediții speciale, ediții în cadrul cărora vom intra în legutură online sau prin telefon cu artiștii de muzică populară îndrăgiți. La "Ceasuri de folclor" petrecem minunat alături de maestrul Nicolae Botgros. În această seară, ne povestește cum petrece pe vreme de pandamie. De asemenea, Cornelia Rednic, Violeta Filip și mulți alții. Fiți alături de noi."

"Ceasuri de folclor" este singura emisiune de tip magazin folcloric, care întampină pofta românului de cântec și joc tradițional, de obiceiuri și meștesuguri străvechi, de evenimente cultural-tradiționale, de reîntâlnirea cu artiștii valoroși ai neamului românesc, dar și cu tinerii și copiii talentați care doresc să ducă mai departe tradiția peste veacuri. Mesajele și urările dumneavoastră pot fi trimise la numărul 0759.044.512 și prin aplicația WhatsApp.


”Ceasuri de Folclor”, un nou format de cântec și veselie, la Favorit TV

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2