Date companie
 
 
 
 

CFR calatori a majorat pretul biletelor cu 8%

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Septembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : imprumut fmi, cfr calatori, scumpire bilete, angajamente
 

CFR Calatori a scumpit biletele cu 8 procente, ca urmare a angajamentelor pe care Guvernul Boc le-a luat în urma împrumutului de la FMI. Multi dintre cei care au trecut pe la casele de bilete nu stiau ca trebuie sa scoata mai multi bani din buzunar.

"Foarte scump. Chiar am comentat. Când am venit de dimineata am dat 28,8 si acum e 32,6."

"La Piatra Neamt. Dadeam cam 600 si... acum am dat 750.000."

Oamenii se plâng nu doar de pretul prea mare al biletului, ci si de conditiile din vagoane, informeaza NewsIn.

"Se circula atât de incomod, locurile strâmte, neaerisite vagoanele."

Ultima data, tarifele pentru calatoriile cu trenul s-au majorat în 2007, tot cu 8%.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Delegația F.M.I în plin program de întâlniri, la București ( 29 Iulie 2013 )

  Membrii Comisiei pentru buget Camerei Deputaților se vor întâlni, marți, cu delegația Fondului Monetar Internațional, Băncii Mondiale și Comisiei Europene. Întrevederea va avea loc după ce miniștrii Cabinetului Ponta au discutat, în weekend, cu reprezentanții Fondului, despre angajamentele care vor fi prevăzute în scrisoarea de intenție pentru noul acord al României cu FMI. Vizita delegației, condusă de Andrea Schaechter, se va încheia...

 • CFR Călători suplimentează trenurile către mare pâna pe 6 mai ( 30 Aprilie 2013 )

  CFR Călători a pregătit o surpriză pentru cei care merg la mare de 1 mai și de Paște. Patru trenuri cu traseul București- Constanța-Mangalia au fost introduse special pentru această perioadă, fără a face opriri în alte stații. În plus, mai multe garnituri feroviare vor circula suplimentar, pentru a face față traficului de pasageri.

 • Au fost semnate primele contracte cu finantare nerambursabila pentru tinerii care isi fac firma noua ( 20 Aprilie 2011 )

  Au fost semnate primele 70 de contracte cu finantare nerambursabila pentru tinerii care isi infiinteaza si dezvolta o firma noua. Solicitanții și-au pus semnatura pe angajamente la ministerul Economiei, in prezența premierului, care a tinut sa-i incurajeze. Programul dedicat tinerilor cu spirit de initiativa, pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii microintreprinderilor, are mai multe obiective.

 • Sute de călători, prinși fără bilete de tren ( 29 Noiembrie 2010 )

  Acțiune de amploare a inspectorilor de la CFR Călători. In urma câtorva controale la care au participat si polițiști de la Transport Feroviar, mai mulți călători au fost descoperiți fără bilet.

 • 3 conditii pentru a primi banii de la FMI ( 2 Noiembrie 2010 )

  Legea salarizarii unitare, cea a pensiilor si adoptarea bugetului pe anul viitor trebuie sa reprezinte prioritatea zero pentru Romania, ca sa primeasca banii de la FMI. Mai mult decat atat, pentru a avea crestere economica, e nevoie de investitii, spune presedintele Traian Basescu.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2