Date companie
 
 
 
 

Cine a ucis-o pe Estera?

RSS Știri
 
 
Data publicării : 2 Mai 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : fetita, agresata, ucisa
 

Poliția din Baia Mare are un cerc de suspecți, în cazul fetiței de cinci ani violată și ucisă cu bestialitate. Unul dintre ei este un bărbat cu antecedente penale, care în trecut ar mai fi fost cercetat pentru abuzuri sexuale asupra minorilor. Bărbatul în vârstă de 50 de ani, poreclit "Preotul", a fost văzut împreună cu fetița înaintea tragediei. El a fost audiat, alături de alți patru suspecți. Luni după-amiaza, mama fetiței a trimis-o la magazin să cumpere ceva de mâncare, iar la întoarcere a lăsat-o să iasă la joacă, în fața blocului, împreună cu alți copii. Copila a fost dată dispărută abia la opt ore dupa ce plecase de acasă. Politistii s-au mobilizat rapid, la fel și vecinii, și au început căutările. Estera a fost găsită moartă într-o clădire părăsită, la câteva sute de metri de casă. Părinții ei sunt devastați de durere.

mama fetiței

"A ieșit afară la joacă și când am mers la opt după ea, nu mai era, și apoi a plecat o fiică de-a mea mai mare și era decedată. I-am dat bani, am așteptat să vină. Am găsit o moartă, violată și batjocorită. Mai bine muream eu!"

VOX: "Maică-sa a făcut de mâncare, a spălat și a zis că a trimis pe soț să caute. "

VOX: "Au fost mai mulți copii, dar nu cred că au făcut copiii așa cum au zis ăștia, că a fost și violată."

În urma necropsiei, medicii legiști au stabilit că fetița a fost agresată sexual și apoi omorâtă. Surse din cadrul anchetei au declarat că investigația este îngreunată și de faptul că familia micuței a mutat de trei ori corpul acesteia, după ce a fost găsită, alterând probele. Procurorii din Maramureș și așteaptă rezultatul probelor ADN, realizate în regim de urgență, pe baza cărora vor stabili exact ce s-a întâmplat. Estera era cea mai mică din nouă frați. La toamnă ar fi urmat să înceapă școala.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2