Date companie
 
 
 
 

Concert aniversar Mozart, la Ateneul Român

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concert, roman, regala, ateneul, mozart, wang, camerata
 

Concert aniversar Mozart, la Ateneul Roman, din București, duminică, chiar în ziua în care se împlinesc 237 de ani de la nașterea marelui compozitor. Camerata Regalã va realiza, o incursiune muzicalã prin cele mai reprezentative capodopere ale lui Wolfgang Amadeus Mozart.

Concertul dedicat compozitorului Wolfgang Amadeus Mozart îi are ca invitați pe soprana Irina Iordãchescu, pe tenorul Tony Bardon și pe pianistul Roberto Plano.

IRINA IORDÃCHESCU, sopranã "Repetitiile au decurs minunat, atmosfera este extraordinara! Mă bucur sa văd în orchestră fete luminoase, care zâmbesc. E extraordinar si Mozart ar fi fost fericit."

Camerata Regală și soliștii vor interpreta sub bagheta dirjorului austriac Jin Wang.

JIN WANG, dirijor "Am inceput sa lucrez cu Camerata Regalã anul trecut. Îmi place sa lucrez cu oameni tineri, discutãm mult împreunã pentru a gãsi un concept, prin care sã dezvoltãm orchestra."

Evenimentul de duminicã este al doilea din seria "Royal Sound", de concerte cu invitați de marcã ai scenei românești și internaționale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Magda Puskas și Emeric Imre au întreținut atmosfera cu muzică folk ( 5 Octombrie 2020 )

  Show de zile mari duminică seara pe Insula Fundeni din Capitală! Emeric Imre și Magda Puskas, doi dintre marii artiști de muzică folk ai României, au reușit să facă publicul prezent să uite de toate grijile și problemele timp de aproape două ore.

 • Pepe, concert de zile mari pe Insula Fundeni ( 14 Septembrie 2020 )

  Atmosferă de poveste, la concertul susținut de Pepe, aseară, pe scena amplasă pe Insula Fundeni! „Sentimente interzise”, “Îmi pasă” sau “Tu n-ai suflet” sunt doar câteva dintre celebrele melodii...

 • Lora a susținut un recital de neuitat ( 24 August 2020 )

  Weekend-ul s-a încheiat cu încă o seară de distracție pe Insula Fundeni! Pe scenă a urcat Lora, care a oferit un spectacol de neuitat.

 • Concertul susținut de „Alb și Negru”, pe Insula Fundeni ( 23 August 2020 )

  Atmosferă specială, sâmbătă seară, pe Insula Fundeni! Trupa Alb-Negru, în formula Andrei Ștefănescu, Kamara, Ralflo și Rareș Varniote au susținut un concert de zile mari. Spectatorii au dansat și au cântat...

 • Consumul de medicamente a scăzut în pandemie ( 13 August 2020 )

  Pandemia de COVID-19 a afectat și piața de medicamente! Astfel, românii cumpără mai puține cutii de la lună la lună, consumul scăzând cu 16,6%, potrivit datelor furnizate de compania de cercetare de piață...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2