Date companie
 
 
 
 

Magda Puskas și Emeric Imre au întreținut atmosfera cu muzică folk

RSS Știri
 
 
Data publicării : 5 Octombrie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concert, Insula Fundeni
 

Show de zile mari duminică seara pe Insula Fundeni din Capitală! Emeric Imre și Magda Puskas, doi dintre marii artiști de muzică folk ai României, au reușit să facă publicul prezent să uite de toate grijile și problemele timp de aproape două ore.

MAGDA PUSKAS, artistă

"Asta este muzica folk, este muzică de suflet, este muzică ce transmite un pic de atitudine, un pic din toate, din tot ce înseamnă viață."

EMERIC IMRE, artist
"Mă bucur că în timpul ăsta, fiecare concert este o mică victorie împotriva timpului pe care trebuie să-l câștigăm de partea noastră, adică să încercăm să mergem înainte și să ne întoarcem la viața normală."

Persoanele prezente s-au bucurat de spectacolul oferit de artiști și au cântat numeroase șlagăre împreună cu aceștia.

"Ascult pentru că nu prea am ascultat până acum. Nu sunt din aceeași generație cu doamna Puskas și ascult, îmi place."

"Mi-e foarte dor de muzica folk, de muzica rock, cu concertele desfășurate într-o stare de normalitate. E un eveniment deosebit și la care am ținut să particip."

"Am ieșit căci am simțit că este safe aici și sunt spectacole la fiecare sfârșit de săptămână și mă simt în siguranță."« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Parcul dinozaurilor, pe Insula Fundeni ( 26 Septembrie 2021 )

  Copiii, chemați la distracție, pe Insula Fundeni! Din acest sfârșit de săptămână, T-Rex Parc este deschis celor mici și nu numai. FamilyFest Island a organizat pe Insula Fundeni cel mai impresionant parc de dinozauri...

 • Pepe, concert de zile mari pe Insula Fundeni ( 14 Septembrie 2020 )

  Atmosferă de poveste, la concertul susținut de Pepe, aseară, pe scena amplasă pe Insula Fundeni! „Sentimente interzise”, “Îmi pasă” sau “Tu n-ai suflet” sunt doar câteva dintre celebrele melodii...

 • Lora a susținut un recital de neuitat ( 24 August 2020 )

  Weekend-ul s-a încheiat cu încă o seară de distracție pe Insula Fundeni! Pe scenă a urcat Lora, care a oferit un spectacol de neuitat.

 • Concertul susținut de „Alb și Negru”, pe Insula Fundeni ( 23 August 2020 )

  Atmosferă specială, sâmbătă seară, pe Insula Fundeni! Trupa Alb-Negru, în formula Andrei Ștefănescu, Kamara, Ralflo și Rareș Varniote au susținut un concert de zile mari. Spectatorii au dansat și au cântat...

 • Concert Adda, pe Insula Fundeni ( 9 August 2020 )

  Insula Fundeni a găzduit, aseară, un concert de zile mari. Adda a urcat pe șcenă, după aproape 4 luni de pauză, și a susținut un spectacol incendiar. Spectatorii au cântat alături de ea hiturile care au consacrat-o.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2